Son Dakika! İstanbul'da Korkutan Yangın, Dumanlar Gökyüzünü Sardı

TAKİP ET

İstanbul Haliç'te deniz kıyısında bağlı bulunan ve kullanılmayan deniz taksilerde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken alevlerin kontrol altına alındığı öğrenildi.

İstanbul Haliç’te deniz kıyısında bağlı bulunan ve kullanılmayan deniz taksilerde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken alevlerin kontrol altına alındığı öğrenildi.

İstanbul Haliç’te deniz kıyısına bağlı bulunan ve kullanılmayan deniz taksilerinden birinde saatler 17.00’ı gösterdiği sıralarda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 

YANGIN 2 DENİZ TAKSİYE DAHA SIÇRADI

Alınan bilgilere göre, kısa sürede büyüyen ve alevlerin hızla yükseldiği yangının yanında bulunan 2 deniz taksiye daha sıçradığı öğrenildi. Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildiği öğrenildi. 

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alınırken ekiplerin bölgede soğutma çalışmalarına başladığı öğrenildi. Yangında gökyüzüne yükselen dumanların birçok bölgeden görüldüğü bilgilerine ulaşıldı.

 

Son dakika İstanbul Haliç Deniz taksiler Yangın İtfaiye