Son Dakika! Diyarbakır'da Kalleş Saldırı: 2 Şehit 1 Yaralı

TAKİP ET

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlere karşı operasyon yürütmekte olan güvenlik güçlerine hain bir saldırı düzenlendi. Teröristlerce el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda 2 korucunun şehit olduğu 1 korucunun ise ağır şekilde yaralandığı öğrenildi.

Diyarbakır’da PKK’lı teröristlere karşı operasyon yürütmekte olan güvenlik güçlerine hain bir saldırı düzenlendi. Teröristlerce el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda 2 korucunun şehit olduğu 1 korucunun ise ağır şekilde yaralandığı öğrenildi.

Diyarbakır Silvan ilçesinde PKK’lı teröristler güvenlik güçlerine saldırı düzenledi. Silvan ilçesine bağlı olan Bayrambaşı köyü Seydankara mezrasında operasyon yürütmekte olan güvenlik güçlerine hain bir saldırı düzenlendi. Operasyon yürüten güvenlik güçlerinden patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda 2 korucunun şehit olduğu 1 korucununsa ağır yaralandığı öğrenildi.

EL YAPIMI PATLAYICI İNFİLAK ETTİRİLDİ

PKK’lı teröristlerin düzenlediği el yapımı patlayıcı bölgede operasyon yürütmekte olan güvenlik güçlerinin geçişi esnasında infilak ettirildi. Meydana gelen patlama sonucunda güvenlik korucusu İhsan Gür ve Cevat Bilgi şehit olurken diğer korucu Murat Bartez ağır şekilde yaralandı. Yaralı korucu bölgeye gelen helikopterle Diyarbakır’a sevk edildi. Ağır yaralanan korucunun hayati tehlikesi devam ederken bölgeye çok sayıda ekip gönderildiği ve teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldığı öğrenildi.

 

son dakika diyarbakır silvan korucu 2 şehit 1 yaralı