Son Dakika! Ağrı'da Kaybolan ve Günlerdir Haber Alınamayan Leyla'dan Kahreden Haber

TAKİP ET

Ağrı Bezirhane köyünde Ramazan Bayramı'nın birinci günü ortadan kaybolan ve günlerdir her yerde aranan Leyla Aydemir'in acı haberi geldi. 4 yaşındaki minik kız köyde ölü bulundu.

Ağrı Bezirhane köyünde Ramazan Bayramı’nın birinci günü ortadan kaybolan ve günlerdir her yerde aranan Leyla Aydemir’in acı haberi geldi. 4 yaşındaki minik kız köyde ölü bulundu.

Ramazan Bayramının ilk gününden beri kayıp olan 4 yaşındaki minik Leyla'dan acı haber geldi. Ankara'da katledilen minik Eylül olayının ardından Türkiye bir kez daha yasa boğuldu. Leyla Aydemir'in kaybolduğu köyde cansız bedenine ulaşıldı. 

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Yaklaşık 18 gündür özel bir ekip kurularak her yerde aranan Leyla Aydemir'in cansız bedenine ulaşıldı. Türkiye, henüz Ankara'da öldürülen Eylül'ün şokunu üstünden atamazken Leyla Aydemir'den gelen haber herkesi yasa boğdu. Olay sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama geldi. Soylu, cesedin 4-5 gündür orada duruyormuş gibi bir izlenimi var derken net sonucun yapılacak otopsi sonucunda ortaya çıkacağını belirtti. İlk bel,rlemelere göre olayda tecavüz yok diyen Soylu, minik Leyla'nın sonradan oraya getirilmiş olabileceğini de belirtti. 

DARP EDİLDİ Mİ?

Leyla Aydemir'in ailesine ve tüm Türkiye'ye baş sağlığı dileyen Soylu, olayın her boyutunun incelemede olduğunu ve minik Leyla2nın darp edilip edilmediği üzerinde de durulduğunu belirtti. 

Ağrı Bezirhane Köy Kayıp Leyla Aydemir