Skandal! Doktor Hastaların Özel Görüntülerini Orada Paylaşmış!

TAKİP ET

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi hastanesinde bir doktorla birlikte hastaların özel görüntüleri sosyal medya üzerinde yayınlanmaya başladı.

Bir doktor tarafından hastalarının meme muayenesi sırasında çekilen gizli görüntülerinin yurt dışında bir arkadaşlık sitesinde yer alması skandalı bir kez daha ortaya çıkardı. Ruslar tarafından kurulan bir arkadaşlık sitesinde ön plana çıkan görüntüler ile birlikte her şeyden habersiz olan kadınların üzerinden çeşitli primler yapılıyor. Bir kadına tesadüfen kendi görüntülerinin yakın çevresi tarafından gönderilmesinin ardından büyük şaşkınlık yaşandı. 

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi hastanesinde korkunç bir skandal meydana geldi. Muayene sırasında doktorun hastaların görüntülerini gizlice kayıt ettiği öğrenildi. Ardından yabancı bir paylaşım sitesinde hastaların mahrem görüntülerinin yayınlanması büyük şaşkınlığa neden oldu. Bir hastanın görüntülere tesadüfen ulaşmasının ardından konu hakkında geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

GÖRÜNTÜLERDE DOKTORDA VAR

18 Aralık 2018 tarihinde çekildiği tespit edilen görüntülerde muayene eden doktorun görüntü almak için hastaya bilgi verdiği görünüyor. Görüntülerde hastaya 'Hocama göstermek için görüntü almam gerekiyor' dediği görüldü. Görüntülerin paylaşıldığı hesabı takip eden pek çok cinsel içerikli hesabın olduğu da tespit ediliyor. 

Doktorun böyle bir skandala imza atmış olabileceği ihtimalleri üzerine soruşturma başlatılırken görüntülerde doktorunda yer alması akıllara başka şüpheleri de getirmeye başladı. Bunun üzerine görüntülerin başka kişiler tarafından ele geçirilip sızdırıldığı ihtimalleri üzerinde de duruluyor. Konu hakkında incelemeler devam ediyor. 

görüntü doktor skandal