Skandal! Bir Çok Kadını Taciz Ettiği Anlaşılan İngiliz Bakan İstifa Etti

TAKİP ET

İngiliz bakan Andrew Griffiths'in, skandal taciz mesajları gün yüzüne çıktı. Bar çalışanı sonu bir kadına attığı sapıkça mesajların ortaya çıkmasının ardından yapılan incelemede bakalım birçok kadına benzer mesajlar atarak taciz ettiği anlaşıldı.

İngiliz bakan Andrew Griffiths'in,  skandal taciz mesajları gün yüzüne çıktı. Bar çalışanı sonu bir kadına attığı sapıkça mesajların ortaya çıkmasının ardından yapılan incelemede bakalım birçok kadına benzer mesajlar atarak taciz ettiği anlaşıldı.

Evli İngiliz bakan genç kadınları attığı sapıkça mesajların ortaya çıkmasının ardından istifa etti.

"GÜÇ AFRODİZYAKTIR"
İngiliz bakan Andrew Griffiths'in,  tanıştığı birçok kadının telefondan taciz ettiği ve son kurbanının ise bar çalışanı Imogen Treharne isimli bir kadın olduğu anlaşıldı. İngiliz bakan kadına attığı mesajda, “Ben bir bakanım, çok kız arkadaşım var. Güç afrodizyaktır"  yazmış.

EVLİ AMA KADINLARLA FLÖRT EDİYOR
2010 yılından beri İngiltere'de vekili olarak görev yapan Muhafazakar Parti'den Andrew Griffiths'in evli olmasına rağmen çok sayıda Kadınla flört değiştiği ve onları cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlendi.

KENDİSİNE "BABACIM" DENİLMESİNİ İSTİYOR
İngiltere'nin en çok okunan gazetelerinden biri olan Daily Mirror gazetesinde yer alan habere göre evli ve çocuk sahibi olan bakanın yazışmaları ifşa edildi. Hem mankenlik yapan hem de bir barda çalışan Treharne'ye gönderdiği mesajlarda bakanın  "Benim çok kız arkadaşım var. Güç bir afrodizyaktır" yazdığı öğrenildi. Ayrıca bakanın kadına kendisine "Babacım" demesini istediği de ortaya çıkarken, yaramaz kızları "yalamak" istediğini de dile getirdiği belirtildi.

 

ingiliz bakan skandal istifa taciz son dakika son dakika haberi