Sevgilisini Eşarpla Boğarak Öldürdü, Yaptığı Savunma Pes Dedirtti!

TAKİP ET

İstanbul'da beraber yaşadığı sevgilisini eşarbıyla boğarak öldüren adam yaptığı savunmayla pes dedirtti. Öldürmek gibi bir kastı olmadığını söyleyen adam, eşarbı ne kadar süre sıktığını hatırlamadığını söyledi.

İstanbul’da beraber yaşadığı sevgilisini eşarbıyla boğarak öldüren adam yaptığı savunmayla pes dedirtti. Öldürmek gibi bir kastı olmadığını söyleyen adam, eşarbı ne kadar süre sıktığını hatırlamadığını söyledi.

Olay, İstanbul Avcılar’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, beraber yaşadığı sevgilisi Nadime Tigis’i eşarpla boğarak öldüren Ömer Güneşsu isimli şahıs çıkarıldığı mahkemede yaptığı savunma ile pes dedirtti. 

‘ÖLDÜRMEK GİBİ BİR KASTIM YOKTU’

‘Kasten Öldürme’ suçundan müebbet hapis cezasıyla yargılanan Ömer Gümüşsu’nun tututkluluğu devam ederken sanığın ilk duruşmasında verdiği ifadeler kan dondurdu. Nadime Tigis ile beraber yaşadığı öğrenilen şahsın sevgilisi ile yaklaşık 2 yıldır aralarında sorunlar olduğu bu sebepten ayrı ayrı evlerde yaşamaya başladıkları öğrenildi. Olayın yaşandığı gün ise Ömer Gümüşsu’nun sevgilisini para yüzünden çıkan tartışma sonrasında eşarpla boğarak öldürdüğü ortaya çıkmıştı. 

‘BENİ KANDIRIYORSUN DEDİ’

Olay günü kadının kendisinden oğlunun kayıt parası için para istediğini söyleyen zanlı, patronundan bin lira para aldığını ancak gün içerisinde kadına parayı vermemesinden dolayı aralarında tartışma çıktığını ve Nadime Tigis’in kendisine, ‘Sen adam mısın, sen yurt dışında domuz yiye yiye domuz gibi olmuşsun, beni kandırıyorsun dedi. Söylediklerini çevredekilerin duymasına sinirlendim ben de duvara ittim.’ ifadelerinde bulundu. 

SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM DEDİ

O anlarda kadının başındaki eşarbın uçlarının yanlardan bağlanmış şekilde olduğunu söyleyen Ömer Gümüşsu, eşarbın bağ kısımlarından tutarak sıktığını ancak ne kadar süre sıktığını hatırlamadığını söyledi. Eşarbı bıraktığında kadının yaşadığını ve duvara yaslanmış şekilde durduğunu söyleyen Ömer Gümüşsu, kendisinin istediği parayı almaya gidip döndüğünde burnundan kan gelmiş şekilde yerde yatarken bulduğunu iddia ederek ‘Öldürme kastım yoktu suçlamaları kabul etmiyorum.’ dediği öğrenildi. Zanlının ifadelerini dinleyen mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devam etmesine karar verdi.

 

İstanbul Avcılar Eşarp cinayeti Eşarpla boğma Sevgili Cinayet