Sessizliğe Bürünmüştü! Melih Gökçek'ten Beklenen Tweet Geldi

TAKİP ET

Son günlerde istifa iddiaları ile gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptığı son açıklamanın ardından 1 hafta boyunca sessizliğe bürünmüştü. Melih Gökçek 1 haftalık sessizlikten sonra bugün bir Cuma mesajı yayınlayarak Twitter'a geri döndü.

Son günlerde istifa iddiaları ile gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptığı son açıklamanın ardından 1 hafta boyunca sessizliğe bürünmüştü. Melih Gökçek 1 haftalık sessizlikten sonra bugün bir Cuma mesajı yayınlayarak Twitter’a geri döndü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa iddiaları ile gündeme bomba gibi düşmüş ve uzun bir süre sessizliğe bürünmüştü. Gökçek, gerçekleştirdiği bir toplantıda yaptığı açıklamalar sonrasında yaklaşık 1 hafta hiçbir açıklama yapmamış ve Twitter paylaşımlarında da bulunmamıştı. Son günlerin olaylı ismi Gökçek, bugün attığı Cuma mesajı ile yeniden Twitter’a geri dönüş yaptı.

‘CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN’

Twitter’ı oldukça aktif kullanması ile bilinen Melih Gökçek, uzun süredir paylaşımda bulunmuyordu. Bugün attığı Tweet’le sessizliğini bozan Ankara Büyükşehir Başkanı Gökçek, ‘Cumamız Mübarek Olsun’ yazısıyla Ankara Belediyesinin logosunun yer aldığı bir video paylaşımı yaptı. Gökçek’in paylaştığı videoda yer alan hadiste, ‘Kulun Allah’a en yakın olduğu an secdedir. Secdede iken çokça dua edin.’ ifadeleri yer aldı.

ERDOĞAN İSTİFA TALEBİNİ İLETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde Melih Gökçek’in istifa etmesini talep ettiği ve bu talebi bizzat kendisinin Melih Gökçek’e ilettiği öğrenilmişti. Şimdi gözler tartışmalı isim Melih Gökçek’in ne istifa açıklamasını duyuracağı tarihe çevrildi.

 

Melih Gökçek İstifa Twitter Cuma Mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara Belediye Başkanı Paylaşım