Şehit Eren Bülbül'ün Kanı Yerde Kalmadı: PKK'lı Terörist Giresun'da Yakalandı!

TAKİP ET

Trabzon'da PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül'ün kanı yerde kalmadı. Henüz 15 yaşında olan ve teröristler tarafından vurularak öldürülen Bülbül'ü şehit eden PKK'lı teröristlerden biri Giresun'da yakalandı.

Trabzon’da PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ün kanı yerde kalmadı. Henüz 15 yaşında olan ve teröristler tarafından vurularak öldürülen Bülbül’ü şehit eden PKK’lı teröristlerden biri Giresun’da yakalandı.

Güvenlik güçleri PKK’ya yönelik kış yapılanması operasyonunda 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü şehit eden PKK’lı teröristlerden birinin Giresun’da kıskıvrak yakalandığı öğrenildi.

15 YAŞINDA ŞEHİT ETMİŞLERDİ

Olayla ilgili alınan bilgide, terör örgütü PKK’ya yönelik kış yapılanması operasyonunda Giresun’da Trabzon Maçka ilçesinde 15 yaşında olan Eren Bülbül’ü şehit eden terörist gruptan olan bir şahsın yakalandığı belirtildi. Yakalanan terörist hakkında Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı yazılı bir açıklama yaparak bilgi verdi.

SAVCILIK YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Yakalanan teröristle ilgili yazılı açıklama yapan Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı, Giresun Dereli ilçesinde saat 15.25 sularında ihbar üzerine yapılan operasyonla 15 yaşında Trabzon Maçka ilçesinde Eren Bülbül’ü şehit eden terörist gruptan olan Mustafa Tolucan’ın güvenlik güçleri tarafından kıskıvrak yakalandığı belirtilirken yakalanan teröristin hakkında adli soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

Trabzon Maçka Eren Bülbül Şehit Terörist Giresun Giresun haberleri Yakalandı PKK