Samsun'da eğlence mekanında bıçaklı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Kılıçdede Mahallesi'nde yaşanan trajik olay, 2 Eylül akşamı gerçekleşti. Eğlence merkezinde meydana gelen bir tartışma, hızla tehlikeli bir duruma dönüşerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Mağdurların Recep İlhan (53) ve E.Ç. olduğu bu kavgada, Recep İlhan hayatını kaybetti, E.Ç. yaralandı. Şüpheli olarak belirlenen T.U. (24), olayın ardından gözaltına alındı.

Olayın seyri, eğlence merkezinin içinde başladı. T.U. ile Recep İlhan ve E.Ç. arasında çıkan bir tartışma, kısa sürede kontrolden çıkarak bıçakların kullanıldığı bir kavgaya evrildi. T.U., belindeki bıçakla hem Recep İlhan'ı hem de E.Ç.'yi çeşitli yerlerinden yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Durum hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar sonrası adrese intikal eden polis ekipleri, sağlık görevlileri ile birlikte hızla müdahalede bulundu.

Sağlık görevlilerinin hızla kaldırdığı Recep İlhan, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı olan E.Ç. ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olayın şüphelisi olarak gördükleri T.U.'yu yakalayarak gözaltına aldı. Şu an itibarıyla olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve polis, olayın detaylarını aydınlatmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun cinayet ölüm haberi bıçaklı saldırı