Sakarya'da Hayrete Düşüren Olay! Genç Kız Güpegündüz Kalabalığın Arasından Kaçırıldı, Günlerdir Haber Alınamıyor

TAKİP ET

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde hayrete düşüren bir olay meydana geldi. İşe gitmek için servisten inen genç bir kızın kalabalığın arasından kaçırıldığı anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Genç kızdan 4 gündür hiçbir haber alınamadığı öğrenildi.

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde hayrete düşüren bir olay meydana geldi. İşe gitmek için servisten inen genç bir kızın kalabalığın arasından kaçırıldığı anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Genç kızdan 4 gündür hiçbir haber alınamadığı öğrenildi.

Olay, Sakarya Akyazı ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, gündüz vakti işe gitmek üzere servisten inen fabrika işçisi Banu D.’nin kalabalığın arasından kaçırıldığı öğrenildi. Kaçırılan genç kızdan 4 gündür haber alınamadığı öğrenilirken kaçırılma anı güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi. 

KİMİN KAÇIRILDIĞI BİLİNMİYOR

Sakarya Akyazı’da fabrika çalışanı olan Banu D. isimli genç kızın iş servisinden indiği ve iş yerine giriş yapacağı sırada kaçırıldığı öğrenildi. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kaçırılan Banu D.’nin ailesinin 4 gündür haber alamadıkları kızları için Jandarmaya ihbarda bulundukları öğrenildi. Genç kızın kaçırıldığı anlarda kayıtta olan güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ekipleri kaçırılan genç kızın bulunması için detaylı çalışma başlattı. 

KALABALIĞIN ORTASINDAN KAÇIRMIŞ

Genç kızın kaçırılma anı çalıştığı fabrikanın güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedilirken kaydedilen görüntülerde, Banu D.’nin fabrika yakınında servisten indiği ve bir adamla kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdiği görüldü. Adamla sohbeti sona eren genç kızın daha sonra kalabalığın arasında kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından kaçırıldığı görüldü. 

 

Sakarya Akyazı Kaçırılan genç kız Kim kaçırdı Fabrika çalışanı Banu