Sadece İki Hafta Önce Evlenmişlerdi! Çiçeği Burnunda Eşini Vahşi Şekilde Katletti

TAKİP ET

Büyükçekmece'de cani koca 2 hafta önce dünya evine girdiği karısının boğazını keserek öldürdü.

Büyükçekmece Muratçeşme Mahallesi lalezade sokakta yaşanan olayda toplu konutlardaki bir apartmanın Giriş katında Dün öğlen saatlerinde vahşet yaşandı.

42 yaşındaki Beytullah Güraslan ve 36 yaşındaki Fatma Güraslan 2 hafta önce Yozgat'ın Çandır ilçesinde evlendi. Fatmagül aslanın ilk evliliğini şiddet gördüğü için sonlandırdığı ve kızların da iki hafta önce evlendiği eşi ile birlikte yaşamaya başladığı öğrenildi. Yeni evli çift Dün saat 13 sıralarında evlerinde tartışmaya başladı. Kıskançlık krizine girdiği iddia edilen koca karısını vücudunun farklı noktalarından defalarca bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.

TELEFONDA İTİRAF ETTİ

Alınan bilgiye göre cinayetten sonra camiye koca eşinin mahalleden komşusu ve arkadaşı olan bir kadını telefonla arayarak "Ben Fatma'yı öldürdüm. Hakkınızı helal edin. Şimdi de adalete teslim olacağım"  dedi. Komşunun bu telefonla polisi araması üzerine söz konusu adrese gelen asayiş ekipleri eve girdiklerinde kadının kanlar içerisinde cansız bedenini buldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede Vahşetin delilleri toplandı. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının da yaptığı incelemenin ardından talihsiz kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp Kurumu'na götürüldü.

istanbul büyükçekmece vahşet son dakika