Saç Dökülmesinde PRP Tedavisi

TAKİP ET

Saç dökülmesinin önlenmesinde trombositlerin ve büyüme faktörlerinin aktif hale gelmesi ve saç köklerine yeniden encekte edilme işleminin genel adına PRP tedavisi denir. Çevre ,dış ekenler ve saça uygulanan kimyasal işlemlerden dolayı zayıflamış olan saç köklerinin, yenilenmesi ve güçlenmesini sağlayan en etkili yöntemlerden biridir.

Saç dökülmesinde PRP tedavisinin etkili sonuç verebilmesi için öncelikle tanının doğru bir şekilde konulması gerekir.. Sonrasında ise hasarlı bölgenin onarılması ası için olukça etkili sonuçlar veren. PRP yönteminde saç dökülmesinin önlenmesinde saç köklerinin, yenilenmesi ve güçlenmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

Saç Dökülmesinde PRP Tedavisine Nasıl Karar Verilir?

Bu konuda hastaya en doğrun tanın konabilmesi için MR ve ultrasonla saç derisindeki hasarlı noktalar tespit edilir. Bu bölgen,n hasarlı olması yada her saçı dökülen kişinin PRP uygulaması yaptırması gerekiyor diye b,r kural da yoktur. Hastansın saç dökülmesini önlenmesi konusunda PRP tedavisine ihtiyacı olup, olmadığına bakılır.Bu değerlendirme sonrasında ve uygulama sırasında hafif yanma ve kızarma olabilir. Bunun için endişelenmenize gerek yoktur. olsa da,Tedavi işlem bitimi sonrasında en geç 1 hafta içinde saç derisinde her hangi bir iz ve ağrı veya sızı oluşmaz.

Saç Dökülmesinde PRP Tedavisi Seansları

Saç köklerinin tekrar eski canlı ve sağlıklı görünüme kavuşmasında etkili olan bu yöntemi kullanan kişilerin yüzde doksanına yakın kısmı sonuçtan memnun olmaktadır. Kişinin kendi kanının ayrıştırılması ile uygulanan PRP kanda bulunan yenileyici iyileştirici rolü oynar. Bu yöntemle çıkacak saçlar kalıcı ve hasarsızdır. Seans olarak 30 dakika gibi kısa süren ve 3 ay boyunca sürekli yani düzenli olarak tekrar edilmesi gerekir. Hastanın kendi isteği ve düşüncesi doğrultusunda istenirse ayda bir kez uygulanan seanslardan sonra yılda bir kere bu işlemi tekrarlanması halinde olumlu sonuçlar alınmasını sağlar. Bu tedavi sonrasında sosyal hayatınıza hemen dönebilirsiniz.

 

prp saç tedavisi fiyat prp saç tedavisi ekşi prp saç tedavisi yaptıranların yorumları prp saç tedavisi fiyatları 2018 prp tedavisi yaptıranlar prp saç tedavisi forum prp tedavisi fiyatları 2018 prp saç tedavisi izmir