Omuz Atma Kavgası Bıçaklamayla Bitti

TAKİP ET

Antalya'da bir mağazada onu da atma nedeniyle çıkan kavga sonucunda ortalık Savaş alanına döndü. Kavgada 1 kişi bıçakla yaralanırken mağazada bulunan ürünler de zarar gördü.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinin en işlek caddelerinden olan Anafartalar Caddesi ndeki bir mağazaya alışveriş için gelen kadının erkekle grup arasında omuz atma yüzünden kavga çıktı. Mağaza Içerisinde çok sayıda müşteri varken gerçekleşen olayda birbirlerini tarz atmaya başlayan buradakiler işleri personelleri tarafından ayrılmaya çalışıldı ancak mümkün olmadı. Bu sırada grupta bulunan bir kişi karşı taraftan Ali Ç. ismindeki bir şahsı Bıçakla kalçasından yaraladı.
Kavga mağazanın Dışarısı ne kadar taşarken çevrede bulunanların müdahalesi ile son buldu. Kavga sırasında iş yerinde bulunan malzemeler de zarar gördü. Vatandaşların itibarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri bıçakla hafif yaralanan Şahıs ambulansta tedavi etti. Kaçan şanslı bulmak için polis ekipleri çalışma başlatırken, Mağaza yetkilileri zarardan dolayı şikayetçi olacaklarını söyledi. Diğer yandan kavga eden taraflarda birbirinden şikayetçi oldu.

antalya mağaza son dakika son dakika haberi kavga