Ölen Kızı İçin Yaptırdığı Sıra Dışı Mezar Taşı Şaşırttı

TAKİP ET

Rusya'da bir babanın, iPhone 6 model cep telefonunu çok seven 28 yaşındaki kızını kaybettikten sonra aklına sıra dışı bir fikir geldi.

Rusya’da bir babanın, iPhone 6 model cep telefonunu çok seven 28 yaşındaki kızını kaybettikten sonra aklına sıra dışı bir fikir geldi. Acılı baba, kızının çok sevdiği iPhone 6 cep telefonunu mezar taşı yaptırarak kızının başına dikti.  

Acılı baba, 28 yaşında kaybettiği kızı Rita Raisovna’nın çok sevdiği ve yanından bir an dahi ayırmadığı iPhone 6 model cep telefonu modelinde mezar taşı yaptırmaya karar verdi. Acılı baba, mezar taşını yaptırabilmek için 1800 dolardan fazla masraf etti. Sıra dışı mezar taşı ise görenleri şaşırtıyor.

Rusya’nın Ufa kentindeki iPhone 6 model mezar taşı, iPhone 6 model cep telefonunun birçok ayrıntısını barındırıyor. Mezar taşı siyah granitten yapıldı. Ekran kısmında ise kızın fotoğrafı ile birlikte ad ve soyad, doğum ve ölüm tarihleri gibi bilgiler mevcut.

iPhone 6 cep telefonu modeli şeklinde yapılan mezar taşının yan kısmında ses kontrol yerleri, arka panelinde ise kamera, Apple logosu ve iPhone hakkında ayrıntılar var. Rusya’da bu tarzda sıra dışı mezar taşlarına daha fazla Novosibrisk bölgesinde sık rastlanmakta.   

Rusya iPhone 6 mezar taşı Ufa