Öğrencisiyle İlişkisi Olan Akademisyenin Savunması Şaşırttı!

TAKİP ET

Ege Üniversitesinde akademisyen olan A.A öğrencisi ile yaşadığı ilişki ve darp iddiaları sonrasında kendisini çok ilginç bir şekilde savundu.

Ege Üniversitesinde akademisyen olan A.A öğrencisi ile yaşadığı ilişki ve darp iddiaları sonrasında kendisini çok ilginç bir şekilde savundu. 

Ege Üniversitesi Devlet Konservatuvarında akademisyen olarak çalışan A.A isimli şahsın aynı okuldan son sınıf öğrencisi G.B.A ile bir birliktelik yaşadığı öğrenildi. Birliktelik sonrasında ikili arasında yaşanan tartışmada genç kız akademisyenin kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Ardından şiddetin dozunun artması ile birlikte konu hakkında şikayetçi oldu. 

Akademisyen sevgilisi tarafından tehdit ve hakarete uğradığı gerekçesi ile şikayetçi olan genç kız aynı zamanda bir tartışma sırasında kendisinin ayak parmağını kırdığını ve bu kırığın hafif tıbbi müdahale sonrasında geçmeyecek bir kırık olduğunu aldığı rapor ile birlikte ispatladığını anlattı. 

AKADEMİSYENİN SAVUNMASI İLGİNÇTİ

Savcılık konu hakkında harekete geçerek akademisyeni ifadeye çağırdı. Vermiş olduğu ifadesinde ise 'ayrıldığım için kendisine zarar veriyordu. Evime geldi ve tekrar zarar vermemesi için eve aldım. Sonrasında evde eşyaları dağıttı. Onu tuttum ve kendisini atmaması için başka tarafa fırlattım. Ben 1.85 boyundayım. 25 sene aktif olarak spor yaptım. İki saat boyunca kendisinin iddia ettiği gibi onu dövmüş olsam bu halde olmazdı. Şiddet uygulamadım. Bunun için psikolojik tedavi görmesinin doğru olduğuna inanıyorum' ifadelerini kullandı. 

akademisyen şiddet