Öğrenci Velisinin Bıçaklayıp İstismarla Suçladığı Öğretmen Beraat Etti!

TAKİP ET

Bursa'da ilkokul 4. sınıf öğrencisi kızı ile ilgilenmediğini iddia ederek Necla K.'nin, Bıçakla yaraladığı Daha sonra da çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve suçladığı öğretmen beraat etti.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Namazgah Mahallesi İhsan Dikmen İlkokulu'nda 22 Eylül 2017 günü yaşanan olayda 44 yaşındaki öğrenci velisi Necla K., Ilkokul 4. sınıf öğrencisi kızı S.K.'nin öğretmeni Tolga Daştan'ı (40), Çocuğu ile ilgilenmediğini iddia suyla çıkan tartışmada bıçakladı. Öğretmen bıçakla sırtından ve bacağından yaralanarak hastaneye kaldırılırken anne gözaltına alındı. Necla K. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken verdiği ifadede öğretmenin çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Bunun üzerine öğretmen hakkında cinsel istismar suçundan 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

TANIKLIK YAPAN VELİLER: ÇOK İYİ BİR İNSAN

Öğretmenin yargılandığı davanın karar duruşmasına küçük kız ve annesinin avukatı Burak Esenler ve tutuksuz sanık Tolga Daştanın avukatı Sibel güçlü katıldı. Diğer veliler duruşmada tanık olarak verdikleri ifade eden öğretmenin Herkese iyi davrandığını ve çok iyi bir insan olduğunu suçlamaya maruz kalacak hareket yapacak birisi olmadığını söyledi. Cumhuriyet Savcısı da mahkemede annenin cinsel istismar suçunun yaralamadan sonra dile getirildiğini ve Tanık ifadelerinin dikkate alınarak sanık hakkında Beraat kararı verilmesini talep etti. 
Mahkemede ifadelerinin alınmasının ardından mahkeme heyeti öğretmen hakkında delil yetersizliğinden Beraat kararı verdi.
Diğer yandan öğretmeni bıçaklayan Anne nin 14 Asliye Ceza Mahkemesi'nde yaralama suçundan yargılanması devam ediyor.

bursa öğretmen son dakika beraat son dakika haber