Narkozluyken Doktoru Tarafından Tecavüze Uğrayan Kadın Dehşeti Anlattı: Çığlık Atamadım!

TAKİP ET

Rusya'da estetik ameliyatının ardından narkozun etkisindeyken doktoru tarafından tecavüze uğrayan Erika Bykov isimli kadın yaşadığı dehşeti bir bir anlattı.

Rusya’da estetik ameliyatının ardından narkozun etkisindeyken doktoru tarafından tecavüze uğrayan Erika Bykov isimli kadın yaşadığı dehşeti bir bir anlattı.

Olay, Rusya’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 35 yaşında ve moda tasarımcısı olduğu öğrenilen Erika Bykov isimli bir kadın estetik ameliyatı geçirdi. Talihsiz kadın bu ameliyatın ardından dehşeti yaşadı.

NARKOZLUYKEN DOKTORUNUN TECAVÜZÜNE UĞRADI

Ameliyatın ardından narkozlu haldeyken estetik ameliyatı gerçekleştiren Rus Doktor Yury Chernikov’un tecavüzüne uğradığını iddia eden talihsiz kadın yaşadığı dehşeti ve çaresizliği gözyaşları içinde anlattı.

‘ÇIĞLIK ATIP ENGEL OLAMADIM’

İğrenç anları gözyaşları içinde anlatan Erika, anestezi sırasında çaresiz olduğu için çığlık atıp engel olamadığını belirtti. Genç kadını tecavüz etmekle suçlanan Rus Doktor Yury Chernikov ise kadınla cinsel birliktelik yaşadığını itiraf ederken bu birlikteliğin Erika’nın da isteğiyle gerçekleştiğini iddia etti. 

TECAVÜZ VE CİNSEL ŞİDDET SUÇUNDAN 6 YIL HAPİS

Evli olduğu öğrenilen talihsiz kadın katıldığı bir televizyon programında olayı anlatırken doktorun durmasını istediğini ancak narkozun etkisinde çığlık atıp yardım isteyemediğini belirtti. O anlarda her şeyi anladığını fakat göz kapaklarını ağır hissettiğini söyleyen Erika, operasyın öncesinde doktoruna oldukça güvendiğini belirtti. Rus Doktor Yury Chernikov’un ‘Tecvaüz ve Cinsel Şiddet’ suçundan 6 ay hapis cezası istemiyle yargılandığı öğrenildi. 

Dünya haberleri narkoz tecavüz rusya erika doktor estetik ameliyat anestezi cinsel taciz