Muş'ta Şiddetli Rüzgar Can Aldı, Okul Bahçesinde Ağaç Devrildi: Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

Muş'tan alınan son dakika bilgisinde şiddetli rüzgar nedeniyle çıkan rüzgar okul bahçesinde bulunan bir kavak ağacının devrilmesine neden oldu. Ağacın devrilmesi sonucunda 1 öğrencinin yaşamını yitirdiği, 1 Öğretmen ile birlikte 3 öğrencinin de yaralandığı öğrenildi.

Muş’tan alınan son dakika bilgisinde şiddetli rüzgar nedeniyle çıkan rüzgar okul bahçesinde bulunan bir kavak ağacının devrilmesine neden oldu. Ağacın devrilmesi sonucunda 1 öğrencinin yaşamını yitirdiği, 1 Öğretmen ile birlikte 3 öğrencinin de yaralandığı öğrenildi.

Olay, Muş’un Merkez Tekyol Köyünde meydana geldi. Bir okulda yaşanan olayda, çıkan şiddetli rüzgar sonucunda okul bahçesinde bulunan bir kavak ağacının rüzgarın şiddetiyle devrilerek öğrenciler ve öğretmenin üzerine düştüğü öğrenildi.

1 ÖĞRENCİ ÖLDÜ, 3 ÖĞRENCİ YARALI

Alınan son bilgilerde okul bahçesinde devrilen ağaç ağacın rüzgarın etkisiyle bugün öğle saatlerinde 250 öğrencinin eğitim gördüğü bir okulda 1 öğrenciyi hayattan kopardığı öğrenildi. Kavak ağacının şiddetli rüzgarın etkisiyle devrildiği öğrenilirken ağacın üzerine devrilmesi sonucu Eren Özkan isimli bir öğrencinin hayatını kaybettiği belirlendi. Öte yandan yaşanan olayda, F.D isimli bir öğrencinin ağır şekilde yaralandığı ve A.D ve B.Ö isimli öğrencilerinde hafif yaralarla olayı atlattığı belirlendi. Olayda bahçede bulunan öğretmen M.K’nında hafif yara alarak olayı atlattığı belirlendi. 

OKUL OLAY NENDEİYLE TATİL EDİLDİ

Okul yönetiminin olay nedeniyle öğleden sonra okulu tatil ettiği belirtilirken velilerin olayı öğrenir öğrenmez okula akın ettiği görüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken yaralı öğrencilerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

Muş Tekyol köyü Okul bahçesi Kavak ağacı 1 Ölü 4 Yaralı Öğrenciler Öğretmen Rüzgar