Müge Anlı'da Türkiye'yi Derinden Sarsan Olay: Babasını Önce Öldürdü, Sonra Tandırda Yaktı

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Şubat 2019 canlı yayınında ekranlara gelen olay bugün yine Türkiye'ye derinden etkiledi. Afyonkarahisar'da meydana gelen olayda bir süredir Kayıp olan Abdullah Gazi A.'yı Öz kızı Gizem A.'nın öldürdüğü ortaya çıktı. Müge Anlı 15 Şubat 2019 canlı yayınında Herkes bu olay nedeniyle gözyaşlarına boğuldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Şubat 2019 canlı yayınında bir cinayet itirafı daha geldi. Fakat Müge Anlı, Olayın böyle olduğunu bilseydi baştan bu olayı istemeyeceğini Hatta bu suçu gizlemek için elinden geleni yapacağını söyledi. İşte Müge Anlı'yı derinden etkileyen olayın detayları…

KAYIP OLARAK ARANIYORDU

Afyonkarahisar Sultandağı ilçesinde yaşayan Kıymet A., 28 Ocak tarihinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak bir süre önce boşandığı fakat, Dini nikahlı olarak Birlikte yaşamaya devam ettiği eşi 37 yaşındaki Abdullah Gazi A.'nın 10 günden bu yana kayıp olduğunu söyledi. Polis ekipleri ihbar üzerine soruşturma başlatırken bütün aramalara rağmen Abdullah Gazi A.'nın izi bulunamadı. Bunun üzerine kadın Dini nikahlı eşinin bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programında başvurdu.

KÜÇÜK KIZI İHBAR ETTİ

Araba çalışmaları devam ettiği sırada 14 yaşındaki ailenin küçük kızı A.A. Emniyet Amirliği'ne giderek babasını annesini öldürdüğünü söyledi. Polis ekipleri olayla incelikle ilgili inceleme başlatırken Müge Anlı ile Tatlı Sert programında da İtiraf geldi.

'TANDIRDA YAKTIM' İTİRAFI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Gizem A., Annesini korumak için babasının kendisini öldürdüğünü ve cesedi evin arkasında bulunan tandırda yaktıklarını söyledi. Genç kız babasının kendilerine ve annesine sürekli şiddet uyguladığını ve artık bunun dayanılmaz hale geldiği için o gecede çıkan tartışma sonucunda babasını öldürdüğünü itiraf etti. Bu itirafın ardından Müge Anlı gözyaşlarına boğulurken genç kız Bahçelievler emniyet müdürlüğü görevlileri tarafından gözaltına alındı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Şubat 2019 müge anlı 15 şubat 2019 gazi akbıyık müge anlı son bölüm müge anlı ile tatlı sert bugün