Mucize! Rusya'daki Patlamadan 1 Gün Sonra 10 Aylık Bebek Sağ Bulundu

TAKİP ET

Rusya dün yaşanan doğalgaz patlaması 10 katlı bina yerle bir etmiş ve 7 kişi Hayatını kaybetmişti. Hala çalışmalarına devam eden arama kurtarma ekipleri bir mucizeye imza attı. Hava sıcaklığının eksi 20 dereceye kadar düştüğü bölgede 10 aylık bir bebek patlamadan bir gün sonra sağa olarak enkazdan çıkarıldı.

Rusya’da dün 10 katlı bir binada doğalgaz patlaması meydana gelmiş 7 kişi Hayatını kaybetmişti. Onlarca kişinin enkaz altında kaldığı doğalgaz patlamasının ardından sevindiren bir Haber'de geldi. Yerle bir olan 10 katlı binanın enkazından henüz 10 aylık olduğu öğrenilen bir bebek arama kurtarma ekipleri tarafından sağ olarak çıkarıldı. Bölgede hava sıcaklığı eksi 20 dereceye kadar düşerken bebeğin enkazdan bir gün sonra canlı olarak çıkarılmasını uluslararası haber ajansları da son dakika olarak duyurdu.

40’TAN FAZLA KİŞİ ENKAZ ALTINDA

Son dakika haberi olarak geçirilen Sevindirici haberin ardından açıklama yapan Rus yetkililer 40 kadar insanın hala enkaz altında olduğunu duyurdu. Yılın son gününde meydana gelen patlama o kadar güçlüydü ki çevrede bulunan 48 bina hasar gördü.  Rusya devlet başkanı Vladimir putin'de düğün olay yerini ziyaret etti.

 

son dakika rusya doğalgaz patlaması son dakika haberi