Mezarlıkta Çiftetelli Oynayan Belediye İşçileri Görüntülerini Sosyal Medyada Paylaştı! Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

TAKİP ET

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde belediye işçisi iki kadın skandala imza attı. Belediyede temizlik işçisi olarak çalışan iki kadının çiftetelli eşliğinde mezarlıkta oynadığı görüntüler ortaya çıktı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde belediye işçisi iki kadın skandala imza attı. Belediyede temizlik işçisi olarak çalışan iki kadının çiftetelli eşliğinde mezarlıkta oynadığı görüntüler ortaya çıktı.

Skandal olay, Zonguldak Ereğli ilçesi Ereğli Şehir Mezarlığında meydana geldi. Belediye Mezarlıklar Müdürlüğünde çalıştıkları belirlenen iki kadının temizlik işi için görevlendirildikleri şehir mezarlığında çiftetelli açarak oynadıkları ve bu anları videoya çekerek sosyal medyada paylaştıkları ortaya çıktı.

ÇİFTETELLİ AÇTARAK OYNAMAYA BAŞLADILAR

Belediye işçisi iki kadının temizlik işi için görevlendirildikleri Şehir Mezarlığında temizlik işlemlerini yaparken çiftetelli açarak oynamaya başladıkları ve oynadıkları anları videoya kaydettikleri öğrenildi. Kadınlar kaydettikleri skandal videoyu şahsi sosyal medya hesabında da paylaştı. Pişkin kadınların görüntüleri sosyal medyada paylaşması ile tepkiler çığ gibi büyüdü. Kadınlardan Y.A’nın yanında aynı statüde çalışan belediye çalışanı arkadaşı A.Ç’yi çiftetelli eşliğinde oynarken videoya çektiği ve bu görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştığı belirlendi. İki kadına tepkiler çığ gibi büyürken belediye çalışanı olan kadınların işten çıkarıldığı bilgisi verildi.

BELEDİYEDEN YAZILI AÇIKLAMA

Belediye çalışanlarının imza attığı skandal sonrasında Ereğli Belediyesi yazılı bir açıklama yaptı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, "Görüntüde yer alan Y.A. isimli kadın işçinin ve görüntüyü çeken A.Ç. isimli kadın işçinin TYÇP kapsamında İş-kur tarafından Karadeniz Ereğli Belediyesi'nde görevlendirilen 6 aylık geçici işçiler olduğu tespit edilmiştir. Belediyemiz Mezarlıklar Müdürlüğünde görevlendirilen personelin işe başlamadan önce verilen eğitimde, mezarlıklardaki çalışma koşulları ve uyulması gereken kurallar tebliğ edilmesine rağmen, görüntülere yansıdığı şekilde Karadeniz Ereğli Belediyesinin kurumsal kimliğine uymayan, hizmetleriyle bağdaşmayan görüntüler üzerine her iki TYÇP'li personelin 25 Temmuz 2017 tarihinden itibaren belediyedeki iş akitlerine son verilmiştir. Gerekli evraklar, İş-Kur Karadeniz Ereğli şubesine gönderilmiştir." dedi.

 

zonguldak ereğli belediye çalışanları belediye çalışanı kadınlar çiftetelli oyun skandal video sosyal medya ereğli belediyesi açıklama mezarlık