Meteoroloji'den Kritik Buzlanma ve Don Uyarısı

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda Marmara'nın doğusu iç ve Doğu kesimlerde yer yer Buz ve Sis hadisesi ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayının beklendiği duyuruldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda ülke genelinde az bulutlu ve parçalı bulutlu bu akşamın ilk saatlerinde uçak Denizli ve Afyonkarahisar çevreleri ile yarın öğle saatlerinden sonra Denizli çevreleri Muğla'nın Doğu Burdur'un Batı kesimleri ve Antalya'nın batısının iç kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yer Yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Marmara'nın doğusu ile iç ve Doğu kesimlerde gece ve Sabah saatlerinde yer yer pus ve Sis hadisesi ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

MARMARA'NIN BATISINDA KUVVETLİ RÜZGAR

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklemezken mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgar Türkiye genelinde kuzey ve kuzey doğu Güney Doğu kesimlerde yer yön Kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta şiddette Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında şiddetli olarak esecek.

meteoroloji son dakika buzlanma don son dakika haberi hava durumu son dakika