Meteoroloji Alarm Verdi: Tüm Türkiye O Tarihte Donacak!

TAKİP ET

Meteorolojiden yapılan son açıklamada yurt geneli için sağanak yağış ve serin hava uyarısı yapıldı. Tüm Türkiye'de görülecek yağışlı havanın yarın akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayacak.

Meteorolojiden yapılan son açıklamada yurt geneli için sağanak yağış ve serin hava uyarısı yapıldı. Tüm Türkiye’de görülecek yağışlı havanın yarın akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden son yapılan açıklamada Türkiye genelinde yağışlı ve serin havanın etkili olacağını belirtti. Yarın akşam saatlerinden itibaren yurt genelinde etkili olması beklenen yağışlı ve serin havanın Orta Karadeniz üzerinden yurda giriş yapması bekleniyor. 

HANGİ TARİHLERDE ETKİLİ OLACAK?

Meteorolojiden yapılan açıklamada, tüm Türkiye’de etkili olacak olan yağışların yarın akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlaması ve Salı günü de etkili olması bekleniyor. Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun Batısı ile Bolu-Düzce çevresinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülmesi bekleniyor. 

TÜRKİYE CUMA GÜNÜNE KADAR YAĞIŞIN ETKİSİNDE OLACAK

Yapılan açıklamada, Türkiye genelinde etkili olması beklenen yağışlı ve serin havanın Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun Kuzey Kuzeydoğusunda Cuma gününe kadar etkili olacağı belirtildi. Yağışlı ve serin havanın Cuma günü tüm yurdu terk etmesi bekleniyor.

 

Meteoroloji Uyarı Türkiye Yurt geneli Yağış Marmara Ege Karadeniz Akdeniz Doğu Anadolu