Mersin'de Dehşete Düşüren Saldırı! İlaç Kavgası Çıktı, Eczacının Kulağını Kesti

TAKİP ET

Mersin'de Suriye uyruklu olduğu belirlenen bir kişi girdiği eczanede istediği ilaç olmadığı için kendisine eş değer bir ilaç veren eczane çalışanıyla tartışmaya başladı. Çıkan tartışma sonucunda gözü dönmüş adam eczane çalışanının kulağını kesti.

Mersin’de Suriye uyruklu olduğu belirlenen bir kişi girdiği eczanede istediği ilaç olmadığı için kendisine eş değer bir ilaç veren eczane çalışanıyla tartışmaya başladı. Çıkan tartışma sonucunda gözü dönmüş adam eczane çalışanının kulağını kesti.

Olay, Mersin Tarsus ilçesinde devlet hastanesinin hemen karşısında bulunan nöbetçi Kemaloğlu Eczanesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, eczaneye ilaç almak için giren Suriye uyruklu bir kişi istediği ilaç olmadığından dolayı kendisine o ilaçla eş değer olan bir ilaç veren eczane çalışanı ile tartışmaya başladı.

YANINDA KALABALIK GRUPLA TEKRAR GELDİ

Kısa süren tartışma sonrasında eczaneden ayrılan Suriyeli adamın eczaneden ayrıldığı ancak çok geçmeden yanında kalabalık bir grupla yeniden eczaneye geri geldiği görüldü. Saldırgan grup bir anda eczaneyi savaş alanına çevirirken yanlarında getirdikleri taş ve sopalarla eczane çalışanlarını yaraladı. Saldırı sonucunda yaralandıkları belirlenen 4 eczane çalışanı Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken çalışanlardan S.A’nın kulağının kesildiği belirlendi. Kulağı kesilen çalışanın durumunun ağır olduğu belirlenirken yaşanan olayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN KINAMA AÇIKLAMASI

Tarsus’ta meydana gelen nöbetçi eczane saldırısının ardından Sağlık Bakanlığı’ndan eczaneye yapılan saldırıya kınama geldi. Açıklamada, ‘Bakanlık olarak olayın takipçisi olacağız. Böyle bir olayın bir daha yaşanmaması ve sağlıkta şiddetin son bulması için gereken tedbirleri almaya devam ediyoruz.’ dendi.

 

Mersin Tarsus Eczane Nöbetçi Kavga Kulak Suriye