Melih Gökçek Ayrılığın Sinyalini Net Olarak Verdi: "Ankara Daha Güzeline Layık!"

TAKİP ET

İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasının ardından kulislerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de istifa edeceği konuşuluyordu. Bir süredir iddialar devam ederken Melih Gökçek'ten ayrılık iddialarını destekleyen bir açıklama geldi. Gökçek, 'Ankara çok daha güzellerine layıktır' dedi.

İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın istifasının ardından kulislerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de istifa edeceği konuşuluyordu. Bir süredir iddialar devam ederken Melih Gökçek’ten ayrılık iddialarını destekleyen bir açıklama geldi. Gökçek, “Ankara çok daha güzellerine layıktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimat verdiği ve istifasını istediği iddia edilen Melih Gökçek bugün Başbakan Binali Yıldırım’ında aralarında bulunduğu bir etkinlikte açıklamalarda bulundu. Gökçek’in açıklamalarında en dikkat çeken detay ise Ankara’nın daha güzel şeylere layık olduğunu söylediği sözleri oldu.

VEDA KONUŞMASI MI YAPTI?

İstifa iddiaları gündemden düşmeyen Gökçek, açıklamalarıyla bu iddiaları doğrular niteliğinde konuştu. Gökçek’in, Ankara’da birçok şeyi verilen imkanlar dahilinde yaptıklarını her şeyin imkan demek olduğunu söylemesinin yanında, Ankara’nın çok daha güzel şeylere layık olduğu ve ileriki yıllarda da çok daha güzel şeyler yapılacağını söylemesi veda konuşması olarak algılandı. Şimdi akıllarda Melih Gökçek’in ilerleyen günlerde istifa açıklaması yapıp yapmayacağı konusunda merak oluştu.

 

Ankara büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek istifa veda konuşması istifa edecek mi Ankara daha güzellerine layık Etkinlik