Marmaris'teki otomobil yangını ormana sıçrayacaktı

TAKİP ET

Marmaris'te sık kızılçam ormanlarının bulunduğu alanda seyir halinde olan bir otomobil aniden yanmaya başladı. Yangına müdahale eden ekipler, yangını ormana sıçramadan söndürdü.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda seyir halinde olan bir otomobilde yangın çıktı. İddiaya göre aracın motor aksamındaki bir arızadan dolayı çıkan yangın ağaçlara sıçramadan söndürüldü. Kazada yaralanan olmadı.

Otomobil Tamamen Yandı

Bu akşam saatlerinde Marmaris ilçesinin Osmaniye ve Bayır Mahallesi arasında bulunan ve çevresi sık kızılçam ağaçlarıyla kaplı karayolunda seyir halinde olan Şahin Açıkgözoğlu idaresindeki 48 M 3282 plakalı otomobilde bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Araçta kendisinden başka 4 arkadaşı daha olan Açıkgözoğlu, araçta yangın çıktığını fark edince 4 arkadaşıyla birlikte araçtan inerek itfaiye ve jandarma ekiplerine durumu haber ver verdi. Gelen ihbarla birlikte Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı arozözler olay mahalline gitti. Kısa süre içerisinde araçtaki yangına müdahale eden orman ekipleri, araçtaki yagını söndürerek kızılçam ormanlarına sıçramasını engelledi. Yangının söndürülmesinin ardından ekipler tarafından araçta soğutma işlemi yapıldı. İddiaya göre motor aksamındaki bir arızadan dolayı yanan araçla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Tamamen yanan araç özel çekici çağrılarak otoparka götürüldü. Karayolunun temizlenmesinin ardından yol yeniden tarafiğe açıldı.   

marmaris otomobil yangını