Manisa'da Vahşi Cinayet! Boğazını Kesip Yol Kenarına Attılar!

TAKİP ET

Manisa'nın Kula İlçesinde vahşi bir cinayet ortaya çıktı. Kimliği belirsiz olan kişi veya kişilerce boğazı kesilerek yol kenarına atılmış bir erkek cesedi bulundu. İşte olayla ilgili detaylar.

Manisa’nın Kula İlçesinde vahşi bir cinayet ortaya çıktı. Kimliği belirsiz olan kişi veya kişilerce boğazı kesilerek yol kenarına atılmış bir erkek cesedi bulundu. İşte olayla ilgili detaylar.

Olay, dün Manisa Kula’da saat 22.30 sularında Eski Selendi Yolu Asri Mezarlığı yakınlarında meydana geldi. Yol kenarında yatan bir erkek cesedi ihbarı yapılan polis ekipleri olay yerine gittiğinde Ali S.’yi boğazı kesilmiş bir halde kanlar içinde yol kenarında yatarken buldu. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde yaptıkları incelemede talihsiz kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. Polis ekipleri ise çevrede yaptıkları incelemede Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri’nde elektrikçi olarak çalışan Ali S.’nin otomobilini yaklaşık 50 metre ileride terk edilmiş halde buldular. Polis bulduğu otomobilde inceleme yaptığında kan izlerinin otomobilde başladığını ve bir boğulma yaşandığını belirledi. Polis yaşanan vahşi olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

manisa kulada vahşi cinayet kula boğazı kesilerek öldürüldü manisa cinayet boğazı kesilen belediye işçisi