Manisa'da Düğün Konvoyundaki Araç Takla Attı: 1 Ölü 5 Yaralı

TAKİP ET

Manisa Köprübaşı ilçesinde düğün konvoyunda olan ve lastiğinin patladığı öğrenilen bir araç patlayan lastik sebebiyle takla attı. Düğün konvoyundaki aracın kaza yapması sonucunda içinde bulunan 6 kişiden Ülvan Çullukoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Manisa Köprübaşı ilçesinde düğün konvoyunda olan ve lastiğinin patladığı öğrenilen bir araç patlayan lastik sebebiyle takla attı. Düğün konvoyundaki aracın kaza yapması sonucunda içinde bulunan 6 kişiden Ülvan Çullukoğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Alınan bilgilere göre, Manisa Salihli ilçesinden yola çıkan ve Borlu’ya doğru ilerledikleri belirlenen düğün konvoyu arasında bulunan 35 DT 757 plakalı bir araç saat 13.45 sularında oldukça talihsiz bir kaza yaşadı. Şahin Öz isimli bir kişinin yönetiminde olduğu belirlenen araçta 6 kişi bulunduğu ve bir düğün konvoyunda yer aldığı öğrenildi. Düğün konvoyunda ilerleyen aracın Köprübaşı ilçesi Kemhallı Mahallesi yakınlarına geldiğinde lastiğinin patlaması sebebiyle takla attığı belirlendi. takla atan aracın metrelerce uzağa sürüklendiği öğrenildi. 

1 ÖLÜ 5 YARALI

Düğün konvoyunda bulunan diğer araçlar otomobilin takla attığını gördü ve hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine ihbar üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Araç içerisinde bulunan Ülvan Çullukoğlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken aracın sürücüsü Şahin Öz ve araçta yer alan Ensar Çullukoğlu, Ayşenur Öz, Sıla Öz ve Betül Çullukoğlu’nun yaralı şekilde hastaneye kaldırıldığı bilgisi alındı. Yaşanan kazada hastaneye kaldırılan yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken yetkililerin kazayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. 

 

manisa salihli köprübaşı düğün düğün konvoyu otomobil lastik kaza 1 ölü 5 yaralı