Liseli Kıza İğrenç Tuzak: "Bunları Babana Yollayacağım"

TAKİP ET

Ankara'da kendisinden ayrılan kız arkadaşı 17 yaşındaki lise öğrencisi M.A.'yı Kaçırarak cinsel istismarda bulunan ve bu sırada çektiği uygunsuz görüntüleri babasına göndermekle tehdit eden 26 yaşındaki Umut K.'nin tutuklu yargılanması sürüyor. Savcı duruşmada mütalaasında açıklarken Sanık, "Ne yaptıysam onu sevdiğim için yaptım" dedi. Savcı sanık hakkında 29 yıl 3 aya kadar hapis cezası talep etti.

Ankara 5 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davasında tutuklu Sanık Umut K. ile mağdur M.A. ve onun annesi şikayetçi A.A. katıldı. M.A.,Önceki celsede verdiği ifadesinde sanıktan ayrıldığını Ancak bu durumu kabul etmeyerek kendisini Telefonla tehdit ettiğini söylemişti. Isteklerini kabul etmeyince  Umut K.'nin, deniz kenarında çekilmiş mayolu fotoğraflarını babasına göndermekle tehdit ettiğini belirten M.A., "Tekrar birlikte olma isteğini tehditlerine rağmen kabul etmedim. Sanık, Mayıs 2018 yılında Polatlı'da okuduğum lisenin önüne aracıyla geldi. Bir süre beni takip ettikten sonra kolumdan tutarak, zorla aracına bindirerek, evine götürdü" ifadelerini kullandı.

M.A., Umut K.'nin evde Giysilerini zorla çıkardığını ve iç çamaşırları ile kaldığını belirterek cinsel istismara uğradığını söyledi. Sana ondan sonra kendisine araca bindirip yakındaki mezarlığa götürdüğünü belirten mağdur kız, "Burada bana zorla 'Seni seviyorum' dedirtti" dedi. 

'GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKTİM, BABANA YOLLAYACAĞIM' DEMİŞ

Mağdur ifadesinde Sanığın kendisini defalarca arayarak, "Evde çıplak görüntülerini çektim. Bunları babana yollayacağım" diyerek, kendisini tehdit ettiğini söyledi. 

'ONU SEVDİĞİM İÇİN YAPTIM'

Tutuklu sanık ise verdiği ifadede genç kızı zorla kaçırma dığını kendi aralarında söz verdiklerini ve bir süre sonra sosyal medya üzerinden kendisini aldattığını öğrendiğini iddia etti. Sevgilisinin kendisini aldattığı kişiyi bulduğunu söyleyen Sanık, Onun da bunu kabul ettiğini belirterek, "Ne yaptıysam onu sevdiğim için yaptım. Ona zarar gelmesini istemedim" dedi. Savcı savunmalarını ardından açıkladı esas hakkındaki mütalaasında Sanığın Çocuğun cinsel istismar ek-1 ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma Özel hayatın gizliliğini ihlal etme suçlarından 29 yıl 3 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılmasına talep etti. Mahkeme heyeti duruşmayı başka bir tarihe erteledi.

son dakika liseli kız istismar