Lise Öğrencisi Köprüden Atlayıp Kayboldu, Onlar Fotoğraf Çektirmek İçin Yarıştı

TAKİP ET

Adana'da lise öğrencisi olduğu iddia edilen bir kız okul çantasına bırakarak köprüden Seyhan Nehri'ni atladı. Suyun içerisinde kız çocuğu sürüklenerek yoldan kaybolurken köprüde bulunan vatandaşlar fotoğraf çekmeye devam etti.

Adana Seyhan ilçesine bağlı Tepebağ Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre öğrenci olan kız çocuğu Z.K. okuldan çıktıktan sonra dün akşam saatlerinde tarihi Taş Köprü gelip bir süre buradan Seyhan Nehri'ni izledi. Daha sonra da onlarca kişinin gözü önünde köprüye çıkan kız çocuğu kendisine sulara bıraktı. Bir süre nehirde sürüklendikten sonra akıntıya kapılıp gözden kaybolan kız çocuğu o sırada Nehir üzerindeki martıları görüntüleyen bir kişi tarafından saniye saniye kaydedildi. Kız çocuğunun suda batıp çıktığını dakikalarda kameralara yansıdı.

FOTOĞRAF ÇEKMEYE DEVAM ETTİLER

Vatandaşların olayı görüp haber vermesi üzerine olay yerine sağlık polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Dalgıç polislerinin olay yerine gelmesinin ardından onlarca meraklı vatandaş köprüde toplandı. Bazı vatandaşlar kızın köprüden atladı yere bakarken bazı vatandaşlar da olayın yaşanmasına aldırmadan cep telefonu ile fotoğraf çekmeyi sürdürdü. Sualtı ekipleri kız çocuğunun bulunması için çalışma başlattı.
Olay yerinde kalan kızın çantasını arayan polis ekipleri çanta da ders kitapları ve Züleyha Kölge adına düzenlenmiş paso buldu. Nehirde kaybolduğu iddia edilen genç kızı arama çalışmaları sürerken genç kızın ailesine polis tarafından ulaşılmaya çalışılıyor.

son dakika adana seyhan