Kütahya'da Vahşet! Kadınlar Günü'nde Kadına Şiddet: Uyuyan Karısını Boğazını Keserek Öldürmeye Kalktı

TAKİP ET

Kütahya Gediz ilçesinde bir kadın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne saatler kala kocası tarafından darp edildikten sonra boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralandı.

Kütahya Gediz ilçesinde bir kadın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne saatler kala kocası tarafından darp edildikten sonra boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Kütahya Gediz ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne saatler kala kocası tarafından şiddet gören genç kadın gözü dönmüş kocası tarafından boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

CANINI ZOR KURTARDI

Alınan bilgilere göre, Kütahya Gediz ilçesi Ergenekon Mahallesi’nde 34 yaşında olan S.Ş isimli bir kadın uyuduğu sırada kocası B.Ş tarafından boğazı kesilerek öldürülmek istendi. Kocası fark eden kadın yataktan fırlayarak kendini kurtarmaya çalışırken karı koca arasında yaşanan boğuşma esnasında talihsiz kadın kocasının elindeki bıçakla sırtından, boğazından, elinden ve kafasından aldığı darbelerle yaralandığı öğrenildi. Kanla içinde çığlıklar atan genç kadın canını kurtarmaya çalışırken cani koca karısının attığı çığlıklarla panik yaparak olay yerinden kaçtı.

CANİ KOCA YAKALANDI

Evde yaşanan dehşet olaya şahit olan çiftin 2 ve 6 yaşındaki çocuklarının korkarak attığı çığlıklar üzerine komşular eve akın etti. Komşuların sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri vücudundan ve boğazından yaralanan S.Ş isimli kadını hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Hastanede tedavi altına alınan genç kadının durumunun iyi olduğu öğrenilirken karısını öldürmeye kalkan ve olay sonrasında kaçan cani kocanın polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan B.Ş isimli adamın bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

 

Kütahya Gediz Kadınlar Günü Kadına şiddet Koca Karısının boğazını kesen adam 8 Mart