Kusmak İçin Boğazına Diş Fırçası Soktu! Sonra Yanlışlıkla Yuttu!

TAKİP ET

Yediği yemekten rahatsız olduğu için kusmak isteyen genç kadın boğazına soktuğu diş fırçasını yanlışlık yutunca hastanede tedavi altına alındı.

Muğla'nın Milas ilçesinde bir kadın yemek yedikten sonra midesini rahatsız hissetmeye başladı. Bunun ardından kusarak midesini rahatlatmak istedi. Kusmak için banyoda bulunan diş fırçasını kullandı. 15 santim uzunluğunda bulunan diş fırçasını boğazına sokmaya başladı. Ancak bir süre sonra genç kadın refleksle birlikte fırçayı yuttu. Birden yaptığı olay karşısında neye uğradığını şaşırdı. Kocasına diş fırçası yuttuğunu uzun bir süre söyleyemedi. 

Bir sektörde özel satış danışmanı olarak yaşayan 27 yaşındaki kadın eşiyle akşam yemeğinde mangal yapıp yedi. Ancak yemekten sonra midesinde büyük bir rahatsızlık hissetti. Bunun üzerine rahatlamak için kusmak istedi ve banyoya giderek kendisini kusturmaya çalıştı. Yaptığı şey ise son derece akıl almazdı. 

MİDESİNDEN AMELİYATLA DİŞ FIRÇASI ÇIKARILDI

Banyoda bulunan diş fırçasını boğazına sokarak kusmaya çalıştı. Ancak sonrasında bir anlık refleksle birlikte diş fırçası midesine girdi. Utandığı için odaya döndüğü zaman kocasına bir şey söylemedi. Ancak ertesi gün rahatsızlandığı için durumu kocası ile paylaşmak zorunda kaldı. 

Kocası tarafından hastaneye götürülen talihsiz kadının midesinde diş fırçası tespit edildi. Doktorlar tarafından büyük şaşkınlıkla karşılanan olay sonrasında bağırsaklara kadar yürüyen diş fırçası başarılı bir ameliyatın ardından çıkarıldı. Çıkarma işlemi sonrasında herhangi bir organa zarar verilmediği öğrenildi. Diş fırçası çıkarıldıktan sonra başarılı bir şekilde taburcu edildiği öğrenildi. 

diş fırçası mide