Kulak Çubuğuyla Kulak Zarımı Patlattı Diyerek Karısına Boşanma Davası Açtı!

TAKİP ET

Emrullah Ş. isimli bir adam, 3 aylık öğretmen eşi Hülya Ş.'nin kulak çubuğuyla kulak zarını patlattığını söyleyerek karısına boşanma davası açtı.

Emrullah Ş. isimli bir adam, 3 aylık öğretmen eşi Hülya Ş.’nin kulak çubuğuyla kulak zarını patlattığını söyleyerek karısına boşanma davası açtı.

İstanbul’da yaşayan ve muhasebeci olan Muhasebeci Emrullah Ş. henüz 3 aylık olan öğretmen eşi Hülya Ş.’yi kulak çubuğuyla kulak zarını patlattığı iddiası ile eşine boşanma davası açtı.

6 YILLIK BİRLİKTELİK, 10 AY EVLİLİK

Emrullah Ş. tarafından Beykoz Aile Mahkemesine yapışan boşanma başvurusu sonucu açılan dava da, Emrullah Ş. ile Hülya Ş. çifti 6 yıl süren birlikteliğin ardından 10 ay önce dünya evine girmiş ancak aralarında anlaşmazlık yaşanmaya başladı.

KULAK ÇÖPÜNÜ KULAĞIMA İTTİRDİ İDDİASI

Boşanma davasını açan Emrullah Ş. karısı Hülya Ş.’nin kendisine psikolojik şiddet uyguladığını belirterek, karısının sürekli ailesi ve kendisine sözlü mesajlarla hareketlerde bulunduğunu. Elektriği ve suyu açık bırakarak kendisini zarara uğrattığını ve kulak çöpünün kulağının içine ittirerek kulak zarını patlattığını belirtti.

TAZMİNAT TALEP ETTİ

Hülya Ş. ise kocasının kendisine boşanma davası açtığını arkadaşlarından öğrenirken gidip kocasına karşı dava açarak 100 bin lira tazminat talep etti. 

 

istanbul evli çift kulak çöpü kulak çubuğu kulağımı patlattı boşanma davası koca öğretmen eş tazminat