Kendine Benzeyen Kadını Öldürüp Kimliğini almıştı! Psikopat Katil Bakın Nerede Yakalandı

TAKİP ET

ABD'de önce kocasını daha sonrada kendine benzeyen bir kadını öldüren ve o kadının kimliğini çalan Lois isimli bir kadın Meksika sınırında yakalandı.

ABD’de önce kocasını daha sonrada kendine benzeyen bir kadını öldüren ve o kadının kimliğini çalan Lois isimli bir kadın Meksika sınırında yakalandı.

Olay, ABD’de 23 Mart tarihinde meydana gelmişti. Alınan bilgilere göre, ilk önce kocasını öldüren daha sonrada kendisine benzeyen bir kadını öldürerek kimliğini çalan Lois isimli bir kadın yaklaşık 1 aylık bir kaçışın sonunda Meksika sınırında yakalandı.

POLİS HER YERDE ONU ARIYORDU

56 yaşında olduğu öğrenilen Lois isimli kadın işlediği cinayetlerin ardından yaklaşık 1 aydır polisten kaçıyordu. ABD polisi her yerde kaçan Lois’i ararken adeta bir insan avı başlatmıştı. Her yerde aranan ancak sırra kadem basan Lois isimli kadın kocasını öldürmenin yanı sıra 59 yaşında olan ve kendisine çok benzediği belirtilen Pamela isimli kadını öldürmekten de suçlanıyordu. 

İKİ CİNAYETİDE AYNI SİLAHLA MI İŞLEDİ?

Öte yandan polis ekipleri yaptıkları incelemede, Lois’in kocasını ve Pamela isimli kadını aynı silahla öldürmüş olabileceği üzerinde durdu. Uzun süren kaçışın ardından Lois isimli kadın Teksas’ta yer alan South Padre Adası’nda bir tatil mekanında yakaladı. 1 aylık kovalamacanın sonunda yakayı ele veren kadının yer aldığı tatil mekanındaki otelin Meksika Körfezi’nde Meksika sınırına yaklaşık olarak 45 KM mesafede olduğu belirtildi. Yakalanan Lois’in kumar bağımlısı olduğu ve kocasını öldürmeden hemen önce iş yerinden tam 11 bin dolar çaldığı iddia edildi. 

 

Dünya haberleri ABD Suçlu Cinayet Kendine benzeyen kadını öldüren kadın Meksika sınırı