Kebapçıya Göre "Asitçi" Tanıdık

TAKİP ET

Kebapçı asitçi 'Yakalandığında çok şaşıracaksınız' dedi.

Ünlü bir kebapçının oyun odasında 3.5 yaşındaki çocuğun üzerine asit döken saldırganla ilgili olarak restoran avukatları “Yakalandığında çok şaşıracaksınız” dedi. Avukat I.G., cumartesi akşamı arkadaşlarıyla Ataşehir’deki Develi Kebap’a geldi. Genç kadın, 3.5 yaşındaki oğlunu dadısı ile birlikte restoranın oyun odasına gönderdi. İlerleyen saatlerde 35-40 yaşlarında bir erkek restorana geldi. Birinci kattaki oyun odasına doğru yöneldi. Sakin tavırlarla odaya giren saldırgan karton bardaktaki kimyasal sıvıyı çocuğun üzerine döktü. Yere de dökülen sıvıdan diğer iki çocukta etkilendi. Oyun odasında büyük panik yaşanırken çocuklar hastananeye kaldırıldı. Avukatın oğlunda 3’üncü derece yanık oluşurken, kimyasal madde sebebiyle kıyafetleri parçalanan diğer 2 çocuk tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Develi restoranın avukatı Zekeriya Güngör, meslektaşı Başar Gündüz’le birlikte yaptığı açıklamada saldırganın kimliğinin tespit edildiğini açıkladı. Zekeriya Güngör:  “Saldırgan kişi tespit edildi. Ancak hâlâ yakalanmadı. Bu işin takipçisiyiz ve şikâyetçiyiz. Bizim güvenlik zafiyetimiz yok. Kameralarımızın çalışmadığını söyleyemeyiz.” dedi. Avukat Başar Gündüz de “Aile zaten saldırıyla ilgili bazı şeyleri bildiğinden dolayı, sosyal medyadaki iddialara önem vermemektedir. Saldırgan kişinin kimliği tespit edildi ve öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız. Somut delillerle kişi tespit edildi” dedi. Diğer yandan olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü yetkilileri, saldırganın kimliğinin belirlendiği bilgisini doğrulamadı.

Vücuduna asit gelen 3.5 yaşındaki çocuğun tedavisi devam ediyor. Çocuğun iki gözünü de kaybetme riski olduğunu belirten doktorlar  “Asit nedeniyle iki gözde ve yüzünde yanıklar var. En ciddi yanıklar göz kısmında. Bir ameliyat oldu. Daha sonra kök hücre tedavisi düşünülecek” dedi.

develi restoran develi restoranda asit olayı