Kafede Gelen Hesaba İtiraz Eden Asker Sokak Ortasında Bıçaklanarak Katledildi!

TAKİP ET

Askerlik görevi Kıbrıs'a çıkan ve Kıbrıs'a giderek birliğine teslim olmak için Mersin'de feribot beklemekte olan bir asker, oturduğu bir kafede gelen hesaba itiraz edince çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.

Askerlik görevi Kıbrıs’a çıkan ve Kıbrıs’a giderek birliğine teslim olmak için Mersin’de feribot beklemekte olan bir asker, oturduğu bir kafede gelen hesaba itiraz edince çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü. 

HESABA İTİRAZ ETTİ KAVGA ÇIKTI

Kıbrıs’a Vatani görevini yapmak üzere gitmekte olan ve Mersin’de feribot bekleyen Jandarma Er Furkan Mırak feribot beklerken bir şeyler yemek için girdiği kafede gelen hesaba itiraz edince kavga çıktı. çıkan kavgada Er Furkan Mırak bıçaklanarak öldürüldü.

Mersin Silifke ilçesinde Taşucu Mahallesinde meydana gelen olayda, Kıbrıs’ta askerlik yapmakta olan Jandarma Er Furkan Mırak, Kıbrıs’a birliğine teslim olmak üzere gitmek için Taşucu Limanı’nda feribot beklemeye başladı. Feribot beklediği sıralarda bir şeyler yemek isteyen ve orada bulunan bir kafeye giren Mırak, kafede kendisine gelen hesaba itiraz edince kafe çalışanları ile kavga etmeye başladı. Çıkan kavga sonucunda kafede çalışan H.I’nın Furkan Mırak’ı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi. Furkan Mırak’ın olay yerine yaşamını yitirdiği belirlenirken şüpheli H.I’nın polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

CENAZESİ ŞANLIURFA’YA GÖNDERİLECEK

Alınan diğer bilgilere göre, Vatani görevini yapmakta olan ve birliğine teslim olmak için feribot beklerken girdiği bir kafede saldırıya uğrayarak yaşamını yitiren Jandarma Er Furkan Mırak’ın cenazesi yakınları ve askerler tarafından Adana Adli Tıp Kurumu’na getirildiği burada yapılacak otopsi işlemleri sonrasında ise Şanlıurfa Siverek ilçesine gönderilerek burada toprağa verileceği belirtildi. 

 

mersin silifke taşucu kıbrıs asker kafe kavga bıçaklı kavga asker öldürüldü