İstifa Sorusu Panikletti! Bursa Belediye Başkanı Kaçar Adım Uzaklaştı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği Belediye Başkanları arasında yer alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin katıldığı bir nikah töreni çıkışında kendisine sorulan istifa sorularına panikleyerek cevap verdiği ve sorular karşısında kaçar adım uzaklaştığı görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği Belediye Başkanları arasında yer alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katıldığı bir nikah töreni çıkışında kendisine sorulan istifa sorularına panikleyerek cevap verdiği ve sorular karşısında kaçar adım uzaklaştığı görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 Belediye Başkanının istifasını istediği ev bunlar arasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de yer aldığı biliniyor. İstifası istenen Altepe özelliklede son günlerde düzenlenen resmi törenlere şahsi olarak katılmadığı yardımcılarını göndererek iddiaları güçlendiriyor. 

HASAN MEMDUH’UN OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI

Recep Altepe’nin Bursa Park Bahçe Sosyal ve Kültürel Hizmetler A.Ş (BURFAŞ) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Memduh’un oğlunun nikahını kıymak için Merinos Parkı Göl Tesislerindeki nikah törenine katıldı. Genç çiftin nikahını kıyan Recep Altepe’nin nikah törenindeki neşeli tavırları da oldukça dikkat çekti. Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe’nin nikah töreninde 1 saat kaldıktan sonra törenden ayrıldığı görüldü.

İSTİFA SORULARI PANİKLETTİ

Katıldığı nikah töreninin çıkışında gazetecilerin istifa iddiaları hakkında soruları ile paniklediği görülen Altepe’nin bu soruya, kaçar adımlarla ‘Yok öyle bir şey’ şeklinde kaçamak cevaplarla karşılık verdiği ve hızla bulunduğu yerden uzaklaştığı görüldü. 

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe İstifa Merinos parkı Nikah Töreni İstifa soruları Panikledi Cumhurbaşkanı Erdoğan