İstanbul'da Sokak Ortasında Pompalı Dehşeti

TAKİP ET

İstanbul Kartal'da güpegündüz sokak ortasında dehşeti yaşandı. Pompalı tüfekle saldırıya uğrayan kişi yaralanırken saldırgan yerdeki etmiş olsa yumruk ve tekme attıktan sonra aracını yaralının üzerine sürdü. O dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

19 Temmuz'da İstanbul Kartal Petrol İş Mahallesi'nde yaşanan olayda iddialara göre birbirlerini tanıyan ve Oto Galeri işi yapan 36 yaşındaki Serkan Yanık Gül ile Volkan Çolak arasında daha önceden anlaşmazlık yaşandı. Ikili arasında cep telefonundan hakaret ve küfürlü mesajlar nedeniyle yaşanan tartışma sonucunda akşam saatlerinde Volkan Çolak, Serkan Yanıkgül'ün bulunduğu yere Tekrar geldi ve ikili arasındaTartışma çıktı.  Tartışma çevredeki vatandaşların araya girmesiyle büyümeden sona ererken bir süre sonra aracıyla yeniden gelen Volkan Çolak elindeki pompalı tüfekle Yanıkgül'ü bacağından yaraladı. Saldırgan daha sonra Yerde yatan yaranın üzerine aracını sürerken çevrede bulunan vatandaşların ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde şahsa sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparken daha sonra Kartal Dr Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırıyı gerçekleştiren Volkan Çolak ise polis merkezine giderek teslim oldu.

O ANLARI ANLATTI

Silahlı saldırı sonucu hastaneye kaldırılan Yanıkgül  sol Bacağından 6 defa ameliyat oldu. Olay sırasında yaşananları anlatan Serkan Yanıkgül, "Bir arkadaşımızın oto galerisinde otururken, daha önce anlaşmazlık nedeniyle görüşmediğim bir arkadaş aracıyla geçerken benim motorumu görüyor. Yanıma gelerek tartışmaya başladık. Daha sonra aracıyla ayrıldı.Bir süre sonra silahla tekrar geliyor. Bacağıma ateş ediyor. Ben yere düşüyorum. Yerdeki tekme ve yumruk atıyor. Aracı üzerime sürüyor çekilmesem ezecekti" diye konuştu.

son dakika haber kartal saldırı son dakika haberi