İstanbul'da Sabaha Karşı Korkunç Ölüm!

TAKİP ET

İstanbul Pendik'te sabaha karşı hareketli dakikalar yaşandı. 18 yaşındaki bir genç kız amcasının evinde bilinmeyen bir sebepten ölü bulunurken konu hakkında incelemeler başlatıldı.

İstanbul Pendik'te sabah saatlerinde polis ekiplerine harekete geçirecek hareketli dakikalar yaşandı. 18 yaşındaki genç bir kız kalmak için gittiği öz amcasının evinde ölü bulundu. Ölüm sebebi konusunda araştırmalar devam ederken bu konu hakkında henüz yeni bir açıklamanın yapılmadığı belirtildi. Ölümün neden kaynaklandığı araştırılırken normal bir ölüm mü yoksa bir cinayet mi olduğu konusunda gerekli incelemeler yapılıyor. 

Sabah karşı 04:30 saatlerinde meydana gelen olayın ardından Ezgi Zeynep isimli henüz 18 yaşında olan genç kız bilinmeyen bir sebepten dolayı hayatını kaybetti. Hareketsiz bir şekilde yatmaya başlayan genç kız o sırada kuzeni Erdem A. ile birlikte kalıyordu. Kuzeninin durumu sağlık ekiplerine bildirmesinin ardından korkunç gerçek ortaya çıktı. 

ÖLÜM SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

18 yaşındaki genç kız kuzeni ile birlikte amcasının evinde kalıyordu. Ancak o gece amcasının ve yengesinin evde bulunmadığı tespit edildi. Kuzeni Erdem A. ile birlikte kaldığı sırada hayatını kaybeden genç kızın öldüğünü sağlık ekipleri belirledi. Olay yerine kısa bir süre sonra polis ekipleri çağrıldı. Polisin haber verdiği aile geldikleri zaman büyük bir şok ve üzüntü yaşadılar. 

Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi çalışmalarının ardından ortaya çıkacak. Böylece normal bir ölüm mü yoksa bir cinayet mi olduğu belirlenecek. Savcılık incelemelerinin tamamlanmasının ardından konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Amcasının oğlu ise sorgulanmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. 

istanbul genç kız ölüm