İstanbul'da Hırsız Polislere Kürekle Saldırı! 3 Polis Yaralı

TAKİP ET

İstanbul'un Kadıköy İlçesi'nde bir inşaatta hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekiplerine hırsız kürekle saldırdı. Saldırıda ise 3 polis memuru kafasından ve elinden yaralanırken, hırsız ise ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. İşte detaylar…

İstanbul’un Kadıköy İlçesi’nde bir inşaatta hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekiplerine hırsız kürekle saldırdı. Saldırıda ise 3 polis memuru kafasından ve elinden yaralanırken, hırsız ise ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. İşte detaylar…

 İstanbul’un Kadıköy semtinde bulunan Kozyatağı Abdülezelpaşa Sokak’ta ki inşaat alanına bir kişinin hırsızlık için girdiği görülünce inşaat bekçisi hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri ise hırsızlık ihbarını alınca kısa süre içerisinde olay yerine intikal etti.

POLİSLERE KÜREKLE SALDIRDI

Hırsızlık ihbarının alındığı yere gelen polis ekipleri inşaat bekçisi ile beraber inşaat alanına girdi ve hırsızı aramaya başladı. Hırsızın ise bodrum katta saklanıyor olabileceği şüphesi ile aşağıya inildi ve o esnada Gürcü asıllı olduğu öğrenilen hırsız, polis ekiplerine kürekle saldırdı.

Hırsızın kürekle saldırması sonucunda ise 2 polis memuru başına aldığı darbe ile 1 polis memuru da eline aldığı darbe ile yaralandı. Hırsızın saldırması sonucunda ise polis ekipleri onu ayağından vurarak etkisiz hale getirdi. Daha sonra ise olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin adından yaralı polis memurları ile hırsız tedavileri için hastaneye götürüldü.

Olayla ilgili olarak soruşturma başladı.