İstanbul'da Hareketli Saatler! Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

İstanbul'da sabah saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Fatih'te bir evde çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Bir kişi hayatını kaybederken yaralılar ise hastaneye kaldırıldı.

Fatih'te sabaha karşı bir binada çıkan yangın sonrasında hareketli dakikalar yaşandı. Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan 3 katlı bir binada yangın çıktı. Olay yerine hemen itfaiye ekipleri sevk edildi. Bunun üzerine mahsur kalan kişiler kurtarıldı. Ancak çıkan yangında bir kişinin feci şekilde hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Konu hakkında incelemenin başlatıldığı öğrenildi. 

Olay henüz hava aydınlanmamışken sabah 07:00 sularında meydana geldi. Fatih'te meydana gelen olay sonrasında korku dolu dakikalar yaşandı. Bölgede bulunan bir apartmanda bilinmeyen sebeplerden alevler ve dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber verdiler. 

CAN KAYBI VAR

Olay yerinegelen itfaiye ekipleri yangının söndürülmes için hemen çalışmalara başladılar. Bunun ardından tüm binayı sardığı görüldü. Bir süre sonra güçlükle kontrol altına alınan yangında üst katta mahsur kalan vatandaşlar yapılan çalışmanın sonucunda çıkarıldılar. 

İtfaiye ekiplerinin uzattığı merdiven sonrasında çatıda mahsur kalan iki kişi güçlükle kurtarıldı. Olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldıkları öğrenildi. Yangının söndürülmesinin ardından evde inceleme başlatıldı. Yapılan incelemeler sonrasında evde bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. İlk belirlemelere göre yoğun dumandan etkilenerek zehirlendiği düşünülüyor. Konu hakkında inceleme başlatıldı. Yangının ne sebeple çıktığı araştırılmaya başlandı. 

istanbul ölü ve yaralılar yangın