İsrail Askeri İlan Edilen Urfalı İrem "Ben Değilim" Diyerek Şikayetçi Oldu

TAKİP ET

Sosyal medyada İsrail askeri kıyafeti fotoğraflar paylaştı öne sürülen Sabiha İrem Çevik, o fotoğrafların kendisine ait olmadığını belirterek ismini kullandıklarını söyledi ve şikayetçi oldu.

Sosyal medyada İsrail askeri kıyafeti fotoğraflar paylaştı öne sürülen Sabiha İrem Çevik, o fotoğrafların kendisine ait olmadığını belirterek ismini kullandıklarını söyledi ve şikayetçi oldu.

Geçen yıl İsrail ordusuna katıldı ve sosyal medyadan askeri kıyafeti fotoğrafları paylaştı öne sürülen Şanlıurfa Halfetili Sabiha İrem Çevik, "O fotoğraflar benim değil. İsmimi kullanmışlar" diyerek şikayette bulundu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Son günlerde sosyal medyada dolaşan ve Şanlıurfa Halfetili Sabiha İrem Çevik’e ait olduğu iddia edilen fotoğraflarda genç kızın İsrail ordusuna geçen yıl katıldığı İddia ediliyordu. Halfeti’de yaşayan ve ailenin en küçük kızı olan Çevik, internette isminin yer alması üzerine önceki gün Gaziantep Şahinbey polis merkezine giderek suç duyurusunda bulundu.

"İSMİMİN KULLANILMASIYLA İLGİLİ ŞÜPHELENDİĞİM KİŞİLER VAR"
Geçtiğimiz ay üniversiteyi bırakarak Cuma Karlangıç ile evlenen ve Gaziantep’e yerleşen Çevik,  "Bugüne kadar hiç yurtdışına çıkmadım. Kimliğimi de kaybetmedim. Benim ismimin böylesine aşağılık, incitici bir şekilde kullanılmasına öfkem büyük. İsmimin kullanılmasıyla ilgili şüphelendiğim kişiler var. Bunları karakoldaki ifademde de belirttim. Hem benim hem de eşimin akraba ve tanıdıklarından çok sayıda telefon aldım. İsrail askeri kıyafetleriyle çıkan fotoğraf kesinlikle ben değilim. Ancak isim benim. Biz hassasiyetleri olan insanlarız. İsrail ordusunun Filistin'de Gazze'de Müslümanlara yaptıkları ortadayken benim ismimin bu şekilde çıkmasına öfkem büyük" dedi. Büyük tepki çeken sözde İsrail askeri paylaşımın sahte isim kullandığı ortaya çıktı. 29 Ağustos'ta İsrail ordusunun Gazze'ye düzenlediği operasyonda görev aldığı yönünde paylaşımlarda bulunan sözde asker Çevik, sosyal medya hesabında "Gazze'den Hamas'ı temizlemek için operasyon başlatıldı. Birliklerimiz 5 km. içeri girdi" Ifadelerini kullandı.

son dakika israil askeri olduğu iddia edilen kız urfalı irem sabiha irem çevik son dakika haberi sosyal medya