İnternette Tanıştı, Çıplak Fotoğraflarla...

TAKİP ET

Samsun'da sosyal medyadan tanıştığı kadının iç çamaşırlı fotoğraflarını kullanarak şantaj yapan adam polis tarafından gözaltına alınırken suçlamaları kabul etmediğini dile getirdi.

Samsun'da bir kişi sosyal medya üzerinden tanıştığı bir kadınla bir süre boyunca arkadaşlık etti. İkilinin arkadaşlıklarının ilerlemesinin ardından karşısındaki kadından almış olduğu çıplak fotoğrafları ile şantaj yapmaya başladı. Bunun üzerine çıplak fotoğrafları ile yaptığı şantaj sonrasında karşısındaki kadından para istediği, para bulamadığı için cep telefonu, televizyon, bilgisayar gibi teknoloji ürünleri sattırıp parasını aldığı öğrenildi. 

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde Kirazlık mahallesinde meydana gelen olayın ardından evli ve bir çocuk babası olan 36 yaşındaki adam sahte bir isimle sosyal medya hesabı açtı. Bunun üzerine yabancı bir erkek mankenin fotoğraflarını kullanarak 31 yaşındaki evli olan bir kadınla tanıştı. Bunun üzerine bir süre sosyal medya hesapları üzerinden görüşen ikili sonra telefonda görüşmeye başladı ve ardından da yüz yüze görüştüler. 

İÇ ÇAMAŞIRLI FOTOĞRAFLARI İLE ŞANTAJ YAPTI

Bir süre sonra ikili arasında samimi bir ilşki yaşanmaya başladı. 31 yaşındaki evli kadın sosyal medyadan tanıştığı adama iç çamaşırlı fotoğraflarını göndermeye başladı. Ancak bunu kullanan adam bir süre sonra şantaj yapmaya başladı. Kadından fotoğrafları kocasına gönderme tehdidi ile para istemeye başladı. 

Evli kadın bir süre sonra bu duruma dayanamayarak polise haber verdi. Polis tarafından başlatılan soruşturmaların üzerine suçlamaları kabul etmeyen adam borç verdiğini ve aldığı paraların bu borcu tahsil etmek için gerçekleştiğini dile getirdi. Bunun üzerine konu hakkında soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi. 

samsun sosyal medya şantaj çıplak fotoğraf