İlk İş Gününde Feci Şekilde Can Verdi!

TAKİP ET

Karaman'da inşaat işçisi olarak çalışan Mehmet Emin Songün ilk iş gününde yaşadığı talihsiz bir kaza sonrasında feci şekilde can verdi.

Karaman'da inşaat işçisi olarak çalışan Mehmet Emin Songün ilk iş gününde yaşadığı talihsiz bir kaza sonrasında feci şekilde can verdi. 

Karaman'da yaşayan Mehmet Emin Songün isimli inşaat işçisi adam uzun zamandır işsiz olduğu için zor günler geçiriyordu. Uzun yıllardan bu yana inşaatlarda çalışan Mehmet Emin Songün uzun uğraşlardan sonra yeni bir iş buldu. Bir inşaatta çalışmaya başlayan talihsiz adam ilk iş gününde yaşadığı talihsiz bir kaza sonrasında feci şekilde can verdi. 

Olay Karaman'da bir inşaatta bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Yaşanan talihsiz kaza sonrasında ağır yaralanan inşaat işçisinin yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde can verdiği gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

13. KATTAN AŞAĞIYA DÜŞTÜ

13 katlı bir inşaatta çalışmaya başlayan talihsiz inşaat işçisi iş gününün ortasında inşaatta bulunan malzeme asansörünü sökmeye başladı. Asansörün söküm işlemi tamamlandığı sırada yaşadığı talihsiz bir kazanın ardından inşaat işçisinin ayağının asansörün bağlı bulunduğu tellere takıldığı öğrenildi. Önce inşaatta bulunan tuğla yığının üzerine düşen talihsiz işçi ardından beton zemine çakıldı. Diğer çalışan işçiler müdahale etmek istedi. Sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri zaman kaybetmeden gerekli müdahalelerde bulundular ancak ağır yaralı adam olay yerinde hayatını kaybetti. Cenaze morga kaldırılırken konu hakkında soruşturma başlatıldı. İnşaat  işçisinin ölümünün incelendiği öğrenildi.

karaman inşaat işçisi iş kazası inşaattan düştü