Huzurevinde Korkunç Ölüm!

TAKİP ET

İstanbul Etiler'de bulunan bir huzurevinde bipolar hastası kadının 5. kattan feci şekilde düşerek hayatını kaybetmesi arkadaşlarını da derin üzüntüye boğdu.

İstanbul Etiler'de bulunan bir huzurevinde bipolar hastası kadının 5. kattan feci şekilde düşerek hayatını kaybetmesi arkadaşlarını da derin üzüntüye boğdu. 

İstanbul Etiler bölgesinde bulunan bir huzurevinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen korkunç bir kaza sonrasında hem çalışanlar hem de huzurevi sakinlerinin derin bir üzüntü içerisine girdikleri öğrenildi. 89 yaşındaki Kamile Akyüz isimli kadının uzun zamandır huzurevinde yaşadığı belirlenmişti. Arkadaşları ve çalışanlarla arası çok iyi olan Kamile Akyüz akşam saatlerinde 5. kattan yere çakılarak feci şekilde hayatını kaybetti. 

Yaşlı kadının ölümü üzerine hem huzureevi çalışanlarının hem de arkadaşlarının büyük bir korku yaşadıkları, bunun ardından gözyaşlarına hakim olamadıkları öğrenildi. Konu hakkında soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

NEDEN DÜŞTÜĞÜ ARAŞTIRILIYOR

89 yaşındaki yaşlı kadın akşam saatlerinde yaşamış olduğu dairenin balkonuna hava çıkmak amacıyla çıktı. Ancak bir süre balkonda zaman geçiren yaşlı kadının henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı 5. kattan aşağı düşerek yere çakıldığı öğrenildi. Düşmeye bağlı olarak feci şekilde olay yerinde can verdiği öğrenildi. Arkadaşlarının durumu görmesi üzerine zaman kaybetmeden sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine haber verildi. Ancak talihsiz kadın için yapılacak bir şeyin olmadığı öğrenildi. Gelen polis ekiplerinin bölgede emniyet şeridi çekerek araştırma yaptıkları görüldü. Cenaze işlemlerine zaman kaybetmeden başlanırken konu hakkında soruşturma açıldı. Yaşlı kadının düşme sebebi üzerinde çalışmalar devam ediyor. 

etiler istanbul huzurevi feci ölüm kamile akyüz