Her Yerde Aranıyor, 25 Yaşındaki Feride'den 6 Gündür Haber Yok

TAKİP ET

Mersin'de 25 yaşındaki Feride Y. 13 Ekim Cumartesi günü kendisini Göksu nehrine bırakmış ve bir daha da bulunamamıştı. Olay gününden bu yana sahil güvenlik ekipleri ve AFAD ekipleri her yerde Feride yarıyor.

Mersin'in Silifke ilçesinde 25 yaşındaki Feride Y’nin Göksu nehrine atladığı iddia edildi. O günden bu yana devam eden arama çalışmaları altıncı gününde sökül mevkiinde yoğunlaşırken şu ana kadar genç kadından bir iz bulunamadı.

İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ

İddiaya göre 13 Ekim Cumartesi günü Mersin köprüsüne gelen Feride Y. kendisini Göksu nehrine bıraktı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sahil güvenlik dalgıçları Sualtı polisi ve AFAD ekipleri geldi. 13 Ekim  Cumartesi günü Feride Y.’yi aramaya başlayan ekipler çalışmalarına hala devam ediyor. 

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ekipler ilk ve ikinci gün köprü çevresinde arama yaparken diğer günlerde ise çalışmalar Gabuşin çayının Nehir'e birleştiği noktada devam etti. Arama çalışmaları son olarak Göksu Nehri'nin denize  döküldüğü sökül mevkisinde yapılmaya başlandı.  Arama çalışmaları altıncı günümüzde devam ederken henüz kadınla ilgili bir iz bulunamadı.

mersin silifke göksu nehri feride Y. 6 gündür haber yok