Hastanede yatan evsiz adam hastanenin bilgisiyarlarını çalıp kaçtı

TAKİP ET

Bursa'da evsiz bir şahıs, havaların soğuk olması sebebiyle kaldığı hastane içerisinden 7 tane bilgisayarı alıp kaçtı. Polis ekiplerince kısa süre içerisinde yakalanan zanlı, çıkardığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

13 Ocak tarihinde Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşanan olayda polikliniklerde doktorlar tarafından kullanılan 7 tane bilgisayarın çalındığını tespit eden görevliler, olayı polis ekiplerine ihbar etti. 

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN TESPİT EDİLDİ 

İhbarın ardından düğmeye basan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, hastanenin güvenlik kameraları inceleyerek zanlının 37 yaşındaki Erhan A. olduğunu belirledi. 

TUTUKLANIP CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ 

Polis ekipleri yaptıkları incelemede evi olmadığı için soğuk havalarda hastanelerde kaldığı ve farklı suçlardan toplamda 12 tane suç kaydı yer alan Erhan A.'yı ve başka bir hırsızlık olayının zanlısı olan 34 yaşındaki T.M.’yi Ulu Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan Erhan A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi. 

O ANLAR ANBEAN KAMERADA 

Çalınan 7 tane bilgisayar hastaneye geri verilirken, hırsızlık anları ise güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt edildi. 

Bursa hastane evsiz adam