Hastanede Skandal Olay! 12 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakımda Kayboldu

TAKİP ET

Adana'da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. 12 yaşında olduğu öğrenilen bir çocuğa büfeden aldırılarak zorla içirilen rakının sahte çıkması üzerine çocuğun zehirlenerek hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Anne oğlunun hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü sırada kaçırıldığını iddia ederken hastaneden yapılan açıklamada çocuğun taburcu edildiği öne sürüldü.

Adana’da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. 12 yaşında olduğu öğrenilen bir çocuğa büfeden aldırılarak zorla içirilen rakının sahte çıkması üzerine çocuğun zehirlenerek hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Anne oğlunun hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü sırada kaçırıldığını iddia ederken hastaneden yapılan açıklamada çocuğun taburcu edildiği öne sürüldü.

Henüz 12 yaşında olan çocuğuna bir büfeden zorla rakı aldırtıldığını ve içirtildiğini iddia eden anne İlkay K. olayla ilgili yaptığı açıklamada, 12 yaşındaki oğlunu gece eve getirdiklerinde kendinde olmadığını ağzından ve kafasından kanlar aktığını söyledi. Oğlunu hemen hastaneye götürdüğünü söyleyen İlkay K. burada kendisine çocuğunun içtiği rakıdan zehirlendiğini söylediklerini ve küçük çocuğu yoğun bakım ünitesine aldıklarını belirtti. Oğlunun hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü sırada kaybolduğunu söyleyen anne şimdi her yerde oğlunu aradığını söyledi.

HASTANE YÖNETİMİ TABURCU EDİLDİ DİYOR

Adana Çukurova ilçesi 100. yıl Mahallesinde 14 Ekim Cumartesi gününde meydana geldiği öğrenilen olayda 12 yaşındaki Deniz K.’nın gece saatlerinde evine arkadaşları tarafından ağzı ve kafası kanlar içerisinde getirildiği ve annesi İlkay K. tarafından hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Arkadaşları Deniz K.’nın rakı içtiğini söylerken ilk olarak düştüğünü daha sonrada sahte rakı içtiği için o hale geldiğini söyledikleri ortaya çıktı. Hastaneye kaldırılan 12 yaşındaki çocuğun sahte rakıdan dolayı zehirlendiği teşhis edilirken yoğun bakımda tedavi altına alınan Deniz K.’nın tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde kaybolduğu iddia edildi. Çocuğunu her yerde arayan anne İlkay K. hastane yönetiminin çocuğu taburcu ettiğini söylediği fakat bir türlü çocuğuna ulaşamadığını söylerken polise şikayetçi olduğunu da belirtti. Talihsiz anne şimdi yoğun bakımda tedavi görürken bir anda ortadan kaybolan oğlunu her yerde arıyor.

 

Adana 12 yaşındaki çocuk yoğun bakım kayıp sahte rakı yoğun bakımda kayboldu Hastane