Gözyaşları Sel Oldu! Naim Süleymanoğlu Sonsuzluğa Uğurlanıyor

TAKİP ET

Eski Milli halterci ve Olimpiyat Şampiyonu Naim Süleymanoğlu dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş ve ölümüyle herkes yasa boğmuştu. İlk olarak Fatih Camii'ne getirilen Naim Süleymanoğlu burada kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'na defnedilecek.

Eski Milli halterci ve Olimpiyat Şampiyonu Naim Süleymanoğlu dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş ve ölümüyle herkes yasa boğmuştu. İlk olarak Fatih Camii’ne getirilen Naim Süleymanoğlu burada kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı’na defnedilecek. 

Karaciğer rahatsızlığıyla hastaneye kaldırılan ve karaciğer nakli sonrasında hastanede tedavi altına alınan Milli halterci Naim Süleymanoğlu, son olarak yoğun bakımda geçirdiği beyin kanaması nedeniyle ameliyata alınmış ve ameliyat sonrasında yeniden yoğun bakımda tedavi görmeye başlamıştı. Bugün Türk bayrağına sarılı tabutuyla Fatih Camii’ne getirilen Naim Süleymanoğlu’nun cenaze namazı kılınıyor. 

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM’DA CENAZEDE

Türkiye’nin efsane sporcusu Naim Süleymanoğlu, halterde Türkiye’ye kazandırdığı başarılarla tüm dünyaya adını duyurmuştu. Bugün son yolculuğuna uğurlanan Naim Süleymanoğlu’na son görevde Başbakan Binali Yıldırım’da yer aldı. Büyük bir efsaneyi ahirete uğurluyoruz diyen Yıldırım, Naim Süleymanoğlu’nun ailesi, yakınları ve Türk milletine başsağlığı diledi. Diğer yandan cenazeye katılan bir isimde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak oldu, Bak, Naim Süleymanoğlu’nun efsane olduğunu söyleyerek tüm Türk Milletine baş sağlığı diledi. Cenazeye katılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’da Spor dünyasının önemli ismini son yolculuğuna uğurlandığını söyleyerek hepimizin başı sağ olsun dedi. Cenaze töreninde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Naim Süleymanoğlu, Cenaze namazı sonrasında Edirnekapı Mezarlığı’na defnedilecek.

 

Naim Süleymanoğlu Cenaze töreni Edirnekapı Naim Süleymanoğlu nereye defnedilecek Milli halterci Başbakan Binali Yıldırım Hidayet Türkoğlu Osman Aşkın Bak