Gönülleri Fethetti! Cumhurbaşkanı Erdoğan "Reis Çaya Gel" Pankartını Açan Gurbetçi Ailenin Davetine İcabet Etti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman'da gerçekleştirdiği miting esnasında kendisine açılan 'Reis çaya gel' pankartına karşılıksız kalamadı. Kendisini pankartla çaya çağıran gurbetçi ailenin isteğini yerine getirerek gönülleri fethetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman’da gerçekleştirdiği miting esnasında kendisine açılan ‘Reis çaya gel’ pankartına karşılıksız kalamadı. Kendisini pankartla çaya çağıran gurbetçi ailenin isteğini yerine getirerek gönülleri fethetti.

Karaman’da gerçekleştirdiği miting kapsamında halka hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda açıklamalarda bulunduğu sıralarda bir binanın balkonunda Erdoğan’ın konuşmasını dinleyen Gurbetçi ailenin açtığı, ‘Reisimiz çay davetimize evet der misiniz!’ pankartı açıldığı görüldü.

MİTİNG BİTER BİTMEZ DAVETE İCABET ETTİ

Gerçekleşen toplu açılış töreninin ardından konuşması sonlanan Recep Tayyip Erdoğan’ın tören biter bitmez pankartı açan Hollandalı Boğaağaç ailesine ziyaret gerçekleştirdiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlerini kabul etmesine sevinen aile çay ikramında bulundu.

 

‘GURBETÖİLERİNDE GURURU’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çay davetlerini kabul ettiği gurbetçi aileden Sami Bozağaç, ailenin Hollanda’da yaşadığını fakat şimdilerde oğlu Halit Bozağaç’ın dizindeki ameliyatı nedeniyle Karaman’daki evlerine geldiklerini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karaman’a geleceğinden Erdoğan’ın korumalarının miting bölgesine gelerek alana yakın olan evleri kontrol etmesinden sonra haberleri olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgilerini sile getiren Bozağaç ailesi, davetlerinin kabul edilmesinden büyük gurur duyduklarını ve Erdoğan’ın gurbetçilerinde gururu olduğunu dile getirdi. Erdoğan’ın ziyaret ettiği gurbetçi aileden sıkıntıları olan 2-3 kişiye özel olarak randevu verdiği ve problemleri ile yakından ilgileneceği öğrenildi.

 

Karaman Cumhurbaşkanı Erdoğan Çaya gel pankartı Gurbetçi aile Gurbetçi ailenin davetine icabet Resi